![]() |
|
TV + AzboxZdravím, potřeboval bych poradit ohledně nákupu nových strojů a to TV a DVB-S přijímač. S TV by to neměl být takový problém - rozhoduji se mezi: Samsung PS50B650, Samsung PS50B850 a PANASONIC VIERA TX-P50G10E (vše plazmy). Která to nakonec bude, ještě nevím, musím je nejdřív zkouknout na živo. Pozorovací vzdálenost cca 3,8 - 4 m.Tv budu krmit koncerty a filmy na DVD popř. Blu-ray a potom Skylink. Větší starost mi dělá výběr vhodného sat. přijímače. Zamlouvá se mi AZBox HD premium, ale k dokonalosti mu (snad prozatím) chybí možnost použití dvou sat. tunerů. Ptám se především majitelů AZboxu na zkušenosti (spokojenost) s tímto přístrojem a zda lze předpokládat v dohledné době možnost použití dvou tunerů. Díky za názory |
mirinda1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: TV + Azboxaz box uz nechcem ani zadara,strasne pomaly Rv |
JohnCenaD
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
JohnCenaDNo no no. Kdy jsi ho viděl. Které protokoly jsi v něm jel? Kde a v čem je tak strašně pomalý?Na datum registrace jsi hodně chytrej. Těším se na odpověd. :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
mirinda1Pokud ti jde o více tunerů a nevadí chybějící UHF modulátor doporučit lze HD BOX FS-9200! Linux stejně jako AZ box. Takže o mnoho krásného hraní postaráno.jinak - forum satdigitálně, studuj Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: TV + AzboxAZ box HD - poslední firwary velke zlepseni ve stabilitě, ale dva DVB-S(2) tunery zatím NE a myslím si, že letos už určitě ne. Jedine DVB-S2 + DVB-T(neboC).Rychlost přepínání je dost subjetivní věc - zvláště, když to člověk srovnává s přepínámín analogové TV :)) Mě osobně ty 3-4 sekundy nevadí, protože neproklikávám programy jeden za druhým jako koko.. , ale v EPG si najdu co kde běží a pak si vyberu. |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
@JohnCenaDDoporučím ti tedy Homecast 3000CRCI :)Neuvěřitelná rychlost zapnutí z pohotovostního režimu,přepínání mezi programy je taky luxusní,ale hlavně doba kdy tě přestane bavit je nepřekonatelná :laughing: VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: TV + Azboxje fakt, ze azbox hd mel doposud mouchy, ale posledni a predposledni firmware je hodne osetren a jiz s velmi malo problemy, rychlost prepinani? no zalezi taky co pouzivas, jestli multicas, NewCS ? CSlink ci Skylink se v poslednich verzich prepina podstatne rychleji! 2 vteriny .. nekde 2-3 zalezi jaky transpond. taky plus pro azbox hd je cena, ktera v poslednich par dnech klesla na nejakach 6 tis. s dph, staci pouzit google nebo kukni treba na satzona .cz, olmi ci dalsi prodejce |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
mirinda1s azboxom som spokojny, aj ked programy prepína pomalšie nemusim dialkove stlacat podchvilou ako besný...vseto je subjektívne.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE AzboxDíky všem za názory, co se týká rychlosti přepínání, tak pokud je to cca 2 sec. tak to by ani tak nevadilo, 4 sec už je poměrně dost. Na Azboxu mně lákala taky podpora wifi - přenášet bezdrátově soubory mezi TV, SAT a notebookem by mohlo být docela fajn (za předpokladu, že to bude fungovat). Ani nevím jestli jiný přijímač podporuje bezdrátový přenos. Tak nevím, na jedné straně bezva výbava, na straně druhé stížnosti na rychlost a nějaké mouchy. Babo raď. :-/ |
mirinda1
![]() |
|
RE Azboxještě jsem si vzpoměl na jednu věc. Zasílal jsem dotaz do jednoho e-shopu, kdy jsem se ptal na vhodný dekódovací modul k Azboxu na Skylink. Odpověděli mi takto - cituji:"Modul nemusi byt zadny, ctecka kartu Skylink nacte nebo si muzete koupit klasicky CAM Eurocam 2.3." nerozumím tomu. Pokud vím paket Skylink je kódován a když se mrknu na technické údaje k Azboxu, nevídím, že by disponoval nějakým integrovaným dekodérem. Můžete mi to prosím někdo vysvětlit? Moc se v tom nevyznám. Opravdu k tomuto přijímači nemusím kupovat žádný modul na příjem Skylinku?Díky |
mirinda1
![]() |
|
@mirinda1Po nainstalování patřičného pluginu (třeba mgcamd+newcs)již není potřeba žádný modul.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
martin5Díky za objasnění věci, vůbec jsem netušil, co dnešní přijímače dokáží. :) |
mirinda1
![]() |
|
![]() |