![]() |
|
Na inú témuTak teraz odbočím ako niektorí niekedy zvyknú. Chcel by som si kúpiť hodinky na ruku s radio controlled, štve ma, že presný čas musím vždy kontrolovať podľa budíka, chcel by som mať presný čas priamo na ruke. :))) Ktoré by ste mi odporučili, mohli by mať i kompas, díky za prípadné tipy. :) |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Na inú témuhodinky nepouzivam cely zivot a nikdy mi nechybali vzdy viem kolko je hodin +15 min, tak vobec neviem co ti unikne za sekundu 2 |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Na inú témuAni vtipné, ani zajímavé. RvAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Na inú témuKúp si "dzigitálky" od Rómov a budeš mať presnosť ajáááááj!CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
doporučujiCasio Protrek mají i výškoměr teploměr kompas,ale cena kolem 6-7k. |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
nebo tady odkazhttp://www.zlato-stribro-hodinky.cz/obchod/casio/radio-controlled-wave-ceptor/ |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
PeterHumaxMám Casio Wave ceptor WVA-460 a naprosto super. Přecházejí si samy na letní čas, pokud někam jezdíš, tak posun časového pásma beze ztráty přesnosti sekund je banalitou. Na Casio nedám dopustit a výhoda je ta, že občas vyhodí i nějakou tu omezenou kolekci, takže si můžeš vybrat. Je fakt, že s těmi posledními jsem měl trochu problém, jelikož jsou ještě k tomu solární. To jsem chtěl, protože nesnáším, když se v tom někdo rýpe kvůli výměně baterky. Ty první WVA-460 co mi přišly přes internet měly ten problém, že sekundová rafička si chodila jak chtěla. Tak jsem volal dodavateli a ten prej ať to pošlu do servisu což mě brutálně vytočilo, protože ty hodinky jsem si kupoval právě proto, aby mi do nich žádnej trotl nelezl. Po troše dopisování s CASIem Japonsko, Německo, Praha mi hodinky vyměnili za nové :)) R^ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Na inú témuJá mám taky hodinky.Každou hodinu pípnou. :laughing: |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Na inú témua ja mam aj s vodotryskom-to kukate čo :laughing: :laughing: |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Na inú témupořádný hodinky, no tak z toho jsem se asi tak rok a půl pos*ral, no ale chvilku po tom co jsem je úplně (nechtěně) rozbil.. další hodinky ani obyčejné nemám, stačí rozbitej telefon, kterej správně aktualizuje čas, je taky přesnej :)) |
veris
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
![]() |