Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vantage 7000

Mal by som dve otazky:
1, funguje niekomu v tomto prijimaci smartwi karta? Skusal som rozny fw a ani s jednym mi to nenabehlo.
2, zatial som sa nikde nedocital, ci cez LAN tento prijimac dokaze zdielat kartu z ineho prijimaca (okrem vantage to by malo fungovat)

koscak
Registrace: 7/2006
Odpověď v diskusním vlákně

koscak

zkus SW 024410 je staršího data,ale běží v něm všechny karty kodovacích systémů,které mám.Ty novější mají problémy s některými kartami.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@koscak

Ano funguje v pohode na všetkých FW. Aj Skylink aj Gital aj UPC Direct.Tu máš postup: http://www.sortec.sk/pictures/cennik/333_SmartWimanualenduser.pdf

Keď budeš postupovať podľa toho, 100 percent pôjde. Len musíš nájsť pre základovú jednotku vhodné miesto, ničím nerušené. Ja to používam už niekoľko rokov a absolutne bez problémov.

Milan C
Registrace: 4/2006

RE: Vantage 7000

Nazdar Kluci, nedávno se mi poštěstilo u zákazníka, že jsem nabil schopen rozjet jeho vlastní HDD MY Book 500GB Western Digital. Netušim, co s tím HDD prováděl před mým příjezdem.
HDD byl v PC zformátován do NTFS a po připojení k 7100 my Vantage sice hned v úvodu formating nabídne, ale proces formatingu jaksi neproběhne a medium je nadále v přijímaci nedostupně. S nově zakoupeným diskem není nejmenší problém, ale formating provádím až v prostředí náhledového okna menu Vantage. Dříve jsem podobnou záležitost vyřešil pomocí funkční 500GB, ze které jsem převedl identickou bitovou image na problémový disk stejné velikosti. Nyní ovšem u sebe žádnou ve Vantage funfující pětistovku nemám, všechny jsou mezi lidma. V XPéčkách nejsem schopen MYBook sformátovat na FAT 32. Jak toto řešíte vy?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon, fat32 formater na strankach WD volne stiahnutelny, pisal som o tom na openboxfore R^ Ale funguje len na WD hdd :8)

golfLC
Registrace: 11/2007

vyskusaj program partition magic, mne v dreamboxe tiez nechcel nabehnut disk az po naformatovani v tomto programe sa mi rozbehol. Otec co ma vantge 7100 (vid. clanok hore) sme tiez riesili tymto programom a vsetko ok.

Milaaano
Registrace: 1/2008

@hery a Milan C

Pánové, vidím, že používáte SmartWi, takže na vás obracím s otázkou a prosbou o pomoc. Vlastním sadu SmartWi, kterou jsem dočasně nepotřeboval, takže jsem ji půjčil známému, kterému funguje spolehlivě s kartou UPC. Známý se rozhodl si sadu pořídit také. Minulý týden dorazila, provedl jsem spárování, přenesení ATR, ale fungovala vždy jen první klientská karta, která se přihlásila k Master jednotce, žádná další již nefungovala. Vypadalo to, že se k jednotce nepřipojí. Sadu jsem vyměnil u prodejce a včera mi dorazila, ale problém je stejný, což už je trochu divné. Jednotka obsahuje nejnovější FW 2.51T2, zkusil jsem tedy nahrát firmware 2.41T0, který používá moje původní a funkční sada, ale po downloadu do master jednotky začne dioda blikat jako o závod a už nepřestane ani po odpojení a opětovném připojení napájení. Z tohoto stavu lze jednotku dostat pouze nahráním původního FW 2.51T2. Nahrál jsem SmartWi Test.swi a odzkoušel komunikaci všech tří klient. karet s MU - je OK. Pokus o nahrání FW 2.41T0 opět nezdar. Zkrátka to vypadá, že nelze nahrát FW nižší verze, než jaký už v jednotce jednou byl. Nesetkali jste se někdo se stejným chováním, případně se vám ji podařilo vyřešit? Uvítám jakoukoli smyslupnou radu, jak to rozchodit.
Radek

Radek
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra