![]() |
|
CS LINK a Markíza, Joj, STV3.Na kartě CS LINK mi jede Markíza, Jojka a STV3. Já to zjistil teprve včera, ale kolega mi říkal že už to de nějakej čas. Nevíte někdo jak to bude do budoucna? :8) |
libča
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.hlavne otom píštečušte a kukajte :8) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.Myslíš že to provozovatele vzrušuje, co se tady píše... |
libča
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.to si píš že áno oni totu čítajú pozorne🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.hloupá otázka ....... |
SPORT
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.libča: neni to zrovna nejlepší nápad .Ale věř,že pokud si budeš "stěžovat",že ti to funguje,neni problém ti to zablokovat:)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
Jupi:laughing: :laughing: :laughing: :bigeyes:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubanechápem čomu smeješ🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.Mužeš nechápat .Ale hlavně se nato tady neptej a buď rád ,že tito jde. |
lev
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
JupiVeď oni to dobre vedia a nemusia ani čítať toto fórum.Kľudne o tom píš, oni vedia čo robia...na jednom stretnutí predajcov pred pár týždňami sa pekne o tom hovorilo..... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.Jupi, Lev, cb21 a další jim podobní:Vy si jako myslíte, že to tam někdo zapnul omylem a teď je třeba být sakra ticho aby na to nikdo nepřišel a nevypnul? Panebože vy jste srandovní :))) :))) :))) Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem.
|
radegast
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.Hm,tak to je v háji.mě nejde ani jedno.....!ani ta joj test.to se teda někdo má.Nechápu jak je to možné... :lookaround: |
lida
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
lidaA co máš na Gitalce za tarif? Zkus jít na stránky CSLink, přihlaš se na své konto a v aktivaci programů se podívej, jestli tam nemáš volbu na "povýšení" stávajícího tarifu na "Nemomezené ...". Když ano, tak to proveď, možná to bude stát nějaké kačky, možná to bude i zadarmo. Nech pak satelit zapnutý nějakou dobu na STV1. Pak se to rozběhne.Ale jestli tam tu volbu změny nemáš, pak není pomoci. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.Není důvod, aby tam tu volbu neměla. Musí to jít na všech.Funguje to snad už půl roku a denně se na to stejně někdo zeptá. Ještě, že se vždycky najde někdo, kdo to ochotně zopakuje.. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
radegasthm dobré nealko pívo!R^ nevidíš souvistlosti....je to trocha jinak...:-) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.toto tam mám Tarif Standard CZ (Základ+STV+NC) - neomez. bez omezení.jinak nic víc.vím že Jojka už tam jede delší dobu,zkoušela jsem to řešit a nic. |
lida
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.A jak si to řešila, na policii? Co ti řekli?Přitom stačilo proladit a případně poslat smsku.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.fakt vtipnej...u odborníků. |
lida
![]() |
|
RE: CS LINK a Markíza, Joj, STV3.A kde to je ti odborníci, že na to nepřišli? :)))Mimochodem, změň si na poslední tarif, možná to budeš mít i zdarma. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to cb21 trocha nebo trochu?je to trocha jinak...:-)A jak to teda je? CSlink-Skylink-UPC všichni trochu jinak ale jen Digi TV OK - kromě toho EMU příjmu? :))) Nebude to spíš takto?: CSlink-Skylink-UPC prodej-distribuce karet v CZ i SK tak co bysme to řešili? No jinak k problému: fakt je že na nějakých kartách CSlink JOJ, STV3, Markíza nejde. Někdo měl možnost upgradovat za 200Kč na Neplacené programy. Někdo tam má upgrade za 0Kč na Neplacené programy - což vůbec nechápu - proč to není nastaveno automaticky? Takže ty jako zaměstnanec? CSlinku máš o čem přemýšlet a zítra začít konat ;) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
![]() |