, sekce: Jiné placené TV |
|
magio sa reakcianeviem s akeho dovodu nemozem odpovedat priamo na reakciu ale ohladom magio sat viem viac. manzelka mi robi v tcome a bola na skoleni.bude to urciete lacnejsie ako digi tv, ale pre tcom nebude magio sat na prvom rade, pretoze bude predovsetkym ponukat klsiku magio a kde nie su na to podmienky tak ponuknu sat. ak si vsak vyslovene bude ziadat tak sa u da. nevyhodou bude to ze programove novinky budu o polroka pozadu aby preferovali klasicke magio.je toho vela... |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 426 |
|
|
RE: magio sa reakciaTo sa mi prave nechce verit, podla vsetkeho sa programove novinky objavia najskor na satelitnom magiu a az potom prejdu na metaliku a optiku. Urcite aspon na zaciatku ma byt vraj satelitne magio bohatsie o HD programy a bude mat viac aj SD programov. |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
|
|
RE: magio sa reakciatak prezrad aj nieco viac ked si pri zdroji..ak som dobre zapocul, cital a tak.. tak by to malo sit v conaxe sparovana karta s prijimacom..? Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
|
|
RE:magio sa reakciaJavi:No nemyslim si si,že budu zvyhodneny,lebo tam treba ešte vela veci s tym upraviť.Dnes som volal s operatormi z T-Comu a vyberte si jeden vravel že Sport2 určite bude a druhy ako keby bol dva roky na Kamčatke.Ako spieval Chaozz mam takovy divny pocit,ked nevie jedna ruka čo robi ta druha! |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
|
|
sparovaniemna skor zaujima ci je legalne sparovat kartu a zariadenie ako vieme u mobilov to bolo tiez ale uz nieje musia ti predat kartu ajsamostatne ;-) niekto bi ma to mal mrknut |
pmaster
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|