, sekce: Příjem satelitů |
|
Twin LNB - kostičkování na 1 výstupuPánové, po výměně dvou Diavol Single LNB (pozice 19+23) za twiny značky Golden řeším zajímavý problém. Jeden výstup přes diseqc přiveden do IPBOXU 200, druhý do Goldenu. Pokud hraje jen Golden, příjem stabilní, bez jakýchkoliv výpadků, jakmile dojde k zapnutí IPBOXu, objevují se na Goldenu v různých intervalech krátkodobé výpadky - kostičky, zadrhnutí zvuku. Teď tam už nepolezu, ale je možné, že ten jeden výstup je vadný ?? Díky. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: Twin LNB - kostičkování na 1 výstupumoze byt ze je vadny, ja som mal golden od vyroby tiez vadny, 1 vystup ok a 2 vypadaval vertikal jak sa mu chcelo. Popripade skus prehodit kable na LNB medzi sebou a uvidis ci ti to zacne robit ten druhy... |
Milaaano
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 59 |
|
|
Zapoměl jsi napsat,že ty přijímače máš připojené k televizorům připojeným trojvodičovou šňůrou do zásuvky. Ten problém je totiž v zemní smyčce, kterou budeš dost obtížně odstraňovat. Je to velmi častý jev, především ve starších domech.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 695 |
|
|
RE: Twin LNB - kostičkování na 1 výstupuTak to jsi mě moc nepotěšil. |
polulin
|
|
Kostičkování obrazuže ty přijímače máš připojené k televizorům připojeným trojvodičovou šňůrou do zásuvky. Ten problém je totiž v zemní smyčce, kterou budeš dost obtížně odstraňovat. Je to velmi častý jev, především ve starších domech.Mám stejný problem jak ho řešit Díky za radu |
ljagger
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 23 |
|
|
VYŘEŠENO!!!Tak u mě vyřešeno!!! Ten IPBOX si opravdu nesedl s tím Diseqc. Po záměně šlapou obě větve s různými mašinkami na 100 procent. |
polulin
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|