![]() |
|
64 nezavyslich TV na jednu parabolu ??zdravicko .. chcel by som sa spytat ci je mozne s jedneho taniera napojit az 64 prijmacou nezavisle .. a ak sa to da akym stylom ? lebo pokial viem LBN su najviac 16 vystupove . dakuejm za rozumnu odpoved |
mentoss
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
re:64 nezavyslich TV na jednu parabolu ??Ano, dvojité LNB a dva multipřepínače s 32 výstupyDejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: 64 nezavyslich TV na jednu parabolu ??To dvojité lnb jsem nějak nepobral. Myslíš Octo?Raději quatro a rozbočovače. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: 64 nezavyslich TV na jednu parabolu ??Tomík: měl jsem na mysli LNB Twin každej výstup do jednoho přepínače s 32. výstupy - 2 X 32 výstupů by hodilo 64 televizí. Nebo si to myslel jinak?Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
![]() |
|
To volfTo by nefungovalo. Jak píše Tomík - quatro a multipřepínače. Jen vyjadřuji naději, že dotaz je položen v obecné rovině a tazatel se nebude realizací tohoto případu zabývat. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
re:myslim ze by to mohlo fungovat ako tomik povedal .. dat LBN s dvoma vystupmi a dat 2x prepinac po 32 vystupov .. ale este som to nerobil cize radsej pockam na odborne vyjadrenie. aj tak dakujem |
mentoss
![]() |
|
re:hujer ako myslis to zapojit ? mohol by si mi to pls nakreslit ako to zapojit ? |
mentoss
![]() |
|
RE: 64 nezavyslich TV na jednu parabolu ??@wolf, jednu družici na switchi představují 4 vstupy. Dva zapojíš twinem a co ty zbývající? Nebo se omezíš jen na určité pásmo a polarizaci?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: 64 nezavyslich TV na jednu parabolu ??Tomík:pravdu díš, už mě to nemyslí, v posteli s devětatřicítkou si¨už pletu pojmy s průjmy.Sry. ps, a těch 39 není věk....... :) :)Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
![]() |
|
mentoshttp://www.satlex.de/en/16participants-type_conf_16p_1s_3xms54k_ms54g.htmlpodobně jako je to tady, nebo použít jiné multipřepínače. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
Jde to...Příklad pro dva satelity - A3 + A1Parabola offset alespoň 100 cm Multifeed pro dva LNB LNB QUATRO 2x Rozbočovač S122 - 2x Odbočovač S121 - 8x Multiswitch 2/16 - 4x Podle celkové délky kabelů se dá přidat před rozbočovač rozvodu osmivstupový zesilovač MP15 - (+15dB) nebo MP25 (+25dB) Příklady zapojení je možno najít na emp-centauri.cz Do systému jde sloučit terrestrální signál. Rozvod k účastníkům vždy od každého multiswitche je hvězdicový, na konci jsou účastnické zásuvky koncové. SAT/TV/R |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
![]() |