Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Direct: abonentů opět méně

jako už po několikáté, i ve třetím kvartálu letošního roku opět odhlásili službu UPC Direct tisíce abonentů v ČR. tentokrát jich v celkovém součtu ubylo oproti předchozím třem měsícům celých 3400. když budeme počítat, že každý z nich měl nejlevnější akční nabídku, znamená to minimální propad ročních příjmů o bezmála 15 miliónů Kč.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Direct: abonentů opět méně

Byl jsem jeden z prvních co si pořídil před lety u této obskurní společnosti předplatné, tuším že to tenkrát bylo asi 750 Kč za měsic. Když jsem to po letech zrušil a vrátil jim jejich zařízení místo 2000 Kč jsem dostal jen 1800 Kč s tím že ty dvě stovky jsou výdaje na zrušení smlouvy!Jedním slovem,Babinský by se mohl od nich učit! Rv

hrnek
Registrace: 2/2009

mám z toho velkou radost. celkově od konce minulýho roku jich ubylo 14100 což je víc než 10 procent (!) a roční příjmy se snížily o 60 miliónů korun českých (!)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Schválně kam byste řekli, že ti lidi utekly, já bych řekl, že moc přemýšlení to nedá :)))

netace
Registrace: 12/2008

UPC Direct abonentů opět méně

Aby ne, také jsem byl abonentem od samého začátku, ale před dvěma měsíci jsem podal výpověď a k 31.10. byla ukončena smlouva. Výpověď jsem podal 4.září a musel jsem jim zaplatit ještě celý září plus říjen, přesto že jsem po ty dva měsíce již měl jejich kartu a přijímač ve skříni, ale na to mají dle smluvních podmínek nakonec právo. Co mě však šokovalo, že mě poslali složenku na listopad v hodnotě 650Kč místo aby mě napsali jakým způsobem a kam mám zaslat dekodovací kartu... Tak jsem zvědavý co mi odpoví.

FI711010
Registrace: 6/2008

to netace: do EMU :))

šibal
Registrace: 8/2009

digi nakonec upc zlikviduje, jak se občas psalo na začátku. nikdo ale tenkrát netušil, že se jim to povede pomocí pštrosa :laughing:

vortimond

Ty brďo asi z 90% uhodl R^

netace

@vortimond

:laughing: :laughing: :laughing: R^ :)))

netace

nikdo ani tenkrát netušil, že upc těm zbývajícím zadarmo přetočí paraboly na 1w, takže jim pro pohodlný přechod na digi emu bude stačit odevzdat dosavadní upc stříbrňák a místo toho připojit nějakej emu resívr

vortimond

vortimond 08:52.20

hm, mas z toho velkou radost .... neviem sice ci je to liecitelne, ale skus navstivit nejakeho psychiatra u vas v okoli

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

@jozef BA: i já jsem velice spokojen že se jim tak skvěle daří :))) léčitelné to zajisté je ale ta tvoje zapšklost je asi definitivní co? :O

hrnek
Registrace: 2/2009

a proč bych z toho neměl radost. mě totiž taky okradli, přesně jak píše FI711010. tohle oni dělají běžně, je to jejich firemní politika, že se snaží svoje zákazníky všemožně okrást

vortimond

že na něco mají podle smlouvy dejme tomu teoreticky právo, to vůbec neznamená, že to musejí dělat a snažit se vyždímat z dřívějších abonentů 1000 Kč navíc. slušná firma to nedělá a využívá tu výpovědní lhůtu jenom v případech, kdy je to nezbytně nutný

vortimond

vortimond

platim si komplet upc uz 8. rok a o tom, zeby ma niekto zo spominanej firmy niekedy okradol fakt neviem.
Pri 4 vypovediach, ktore som riesil kvoli zlavnenym cenam to vzdy prebiehalo klasicky podla zmluvy ... trojmesacna vypovedna lehota zacala plynut od zaciatku nasledujuceho mesiaca, hned potom co bola podana ziadost o vypoved. Nebol s tym problem ani raz, aj ked v konecnom dosledku moze byt v CR situacia ina
Vsetko je ale od A po Z popisane v zmluve, staci len pozorne citat, co sa podpisuje a pri pocite, ze ta niekto okradol, treba podat trestne oznamenie a nie vyplakavat po forach :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

ty asi nechápeš vůbec, co je smysl tý výpovědní lhůty !!! to není od toho, aby si nějaká zlodějská firma mohla naúčtovat od KAŽDÝHO, kdo se s nima chce rozloučit několik set Kč navíc. to je od toho, aby jim to umožnilo bez problémů zrušit všechny služby a uzavřít vyúčtování

vortimond

vypovedna lehota je prave o tom a tri mesiace pocas vypovednej lehoty si este klasickym abonentom so vsetkym co k tomu patri, ale vsak ako pisem vyssie, podaj trestne oznamenie, ak s tym nesuhlasis. Fakt by ma zaujimalo ako by si to, co pises obhajoval pred sudom :)

jozef BA

nijak ! protože je to podle smlouvy naprosto legální ! ale to neznamená, že je to fér. spousta firem to tak nedělá a pokud podáš výpověď se značným předstihem, tak to nevyužijou. ale tohle je firma plná prašivejch zlodějů

vortimond

re:

No já nevím Vorti,ale to by pak každé podnikání za účelem dosažení zisku bylo zlodějina?Já měl UPC hned ten první rok,po roce jsem to donesl tam,kde jsem si to vyzvednul a smluvní vztah byl okamžitě ukončen.Jen nevím,zda byla vratná záloha litr,nebo dva,je to už hodně let.Nikdo tě přeci nenutil,že si musíš pořídit jeho produkt za daných podmínek..Navíc tehdejší cena Czech link kompletu atakovala částku 30000kč,takže jako dočasné řešení pro lidi co nemají kabelovku to nebylo špatné.Jejich nynější model předplacenky také není špatný a hlavně poslouží stávajícím klientům jako důvod pro snížení ceny.Tvé příspěvky čtu rád,mají úroveň a informace,které kolikrát jinde nejsou,ale ten dnešní o velké radosti z neúspěchu druhého je mimo.Popřemýšlej o tom..

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

jak to bylo před lety nevím a vůbec na tom nezáleží. jak se chovají dneska a aktuálně je naprosto neuvěřitelný. zřejmě už to jde s nima z kopce.

vortimond

To jim přeju. Za tu šachovnici na televizi by měli ještě platit abonentům. Stereo, které je statndard už desítky let jim taky nic neříká. Já jim soudy hrozil a v poslední možný den mi vrátili vše na co sem měl nárok. A to ještě jsem si musel sám o navrácení zálohy říct.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

to je dobře ať třeba krachnou, byl jsem u nich od počátku co byli na našem trhu, asi šest let, ele ten co si koupil LCD nebo Plaznu u nich nemůže zůstat stejně jako já, jak dlouho mně krmili těmi nesmyli že u nich je vše z obrazem a zvukem v pořádku že je chyba na mojí straně, skylink a cslink se raduje, těm čísla stoupají

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

jo ještě jsem si upomněl, že na mně h.a.j.z.l.o.v.é. po ukončení smlouvy vytáhli přes rok nezaplacený doplatek, přitom to byl určitě nesmysl, prostě hajzlové doufám že úplně krachnou

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps

UPC je posedlé kvalitou vysílání (zatím pouze LD, k SD se ještě nedostali) a proto má tolik spokojených diváků... :laughing: :laughing: :laughing: Rv Rv Rv

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

zbytečná debata plná zášti a blábolú

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

Téma: UPC Direct: abonentů opět méně

Někteří diskutujici potřebuji neodkladně lekařskou pomoc.

emtech
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra