Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DM 500 china

mate niekdo osobné skúsenosti s čínskymi klonmi tohoto boxu našiel som ich na nete za smiešnu cenu ale nechcem kupit niečo čo mi bude fungovať 15 minút.
ja osobne som mal telefon na dve karty a funguje bez problemov.
rady typu skus a uvidíš mi nepíšte,pretože toto fórum sa v poslednej dobe zvrhlo len na osočovanie a vysmievanie sa neznalím
dakujem za každú dobrú radu

fox
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DM 500 china

Dobrou radu pro tebe nemám.
Jestli si myslíš, že to zařízení za pár korun má stejnou kvalitu jako originál, tak to je blbost. Někde to musí být ošizený. Krom toho je za tu cenu nemusí zajímat servis ani další podpora.

Představ si, že si koupíš rýč za 150Kč, který se po zaražení ohne a nebo si koupíš rýč za 1000Kč který je značkový a vydrží ti nejméně deset roků. Který je lepší?
Pokud máš v peněžence pětistovku, tak si koupíš levnější, ale nestežuj si, že nevydrží.

colombo
Registrace: 1/2006

Nekupovat! To jsou vyhozený peníze. Já od nich nikdy neviděl nic kvalitního.

koax
Registrace: 2/2008

Jo fungují ok. :-) Vlastně všechny nynější DM500 jsou china. Jen prostě u českého prodejce je cena 3x větší.

lukin
Registrace: 7/2007

Uz davno neni pravda ze kdyz je neco znackovyho ze to bude supr.Setri se na vsem a vsude.Proslo mi rukama 8ks orig.Dreambox 500 a vsechny(v zaruce i po zaruce sly na servis)nektery i dvakrat.Kamarad ma klon(cinskou kopii) za par korun a jede mu uz skoro 3 roky bez problemu(bohuzel bez Gemini).

Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD

FAB5
Registrace: 1/2006

nedá se k tomu nic dodat, jenom souhlasit. DM 500 už firma Dream Multimedia delší dobu nevyrábí a ani neprodáva. Je tedy jednoduché dedukovat, že 500 za poslední skoro dva roky u nás prodané jsou klony klonú vyráběné v Chine. Pokud máš možnost zakoupit za směšnou cenu tak kup dva a dohromady Ti budou fungovat déle jak jeden originál. Nejsem zastánce klonú, kopií, plagiátorstva celkové. Ale pokud nemá ochrané známky a značku jako originál jak od DM , ... Bohužel u nás se takovéto kusy prodávají stále v ceně kdysi origoš DM500. Tak tomu říkam NE !!!

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

aj DM su len turci, ktori si davaju robit HW zvacsa u korejcov

losparabo
Registrace: 2/2007

no v klonoch mozu bit nekvalitne suciastky poddimenzovane ale ked je to za babku preco nie???

jopo166
Registrace: 1/2009

http://www.smajl.hu.cz/view.php?cisloclanku=2007120901

visper
Registrace: 5/2008

Tech klonu bylo vic a s ruznou kvalitou, ne? Mne prisel klon z ceskeho eshopu, stejne jako origo mel hologram, krabici, stejny ovladac, silny zdroj... Akorat MAC adresa je jina nez na origo. Myslim, ze byl rozdil v MAC mezi nalepkou a v samotnem software. Ale je to fuk, mel 2roky zaruku, jede tam gemini 4.6 a jediny problem je zatim s prepinam pres LAN. Nekdy se program prepne az treba na paty pokus. Hlasitost pres scart tez slaba... Ale jinak bez problemu. Uz 2roky. :lookaround: Shodne jsou i nejake openboxy, ten typ mi ovsem vypadnul z hlavy. Ten si nehraje na dream, ale ma vse stejne. Za cenu nejakych 2500kc s DPH je to myslim dobra volba, bezne saty tomu nesahaji ani po kotniky.

mar001
Registrace: 10/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra