Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

plazma panasonic

koupit radsi panasonic tx p42c10y nebo litr priplatit a koupit tx p42x10y je tam asi rozdil jen v pc vstupu a poctu hdmi jinak obraz bude jiste stejny... diky vsem.

cuda
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: plazma panasonic

A 42x má paměť teletextu 1000 stránek oproti 42c,ta má jen 500 stránek.Vyber podle toho co budeš využívat,jinak obraz by měl být stejný.

TV Samsung 7 Series (55),AV Receiver Yamaha RX-V861,CD Technics SL-PG400A

Peri
Registrace: 10/2006

Tak tohle přesně nyní řeším, co koupit tchyni (vybírám ale menší úhlopříčku 37). Osobně mám doma P42X10Y a jsem s ní spokojen, takže asi vyberu tuto. Myslím, že jsem někde četl, že řada C nemá na rozdíl od řady X senzor na stmívání obrazu podle okolního světla místnosti (v ECO režimu). Takže už jsem na 99% rozhodnut pro řadu X.

jirka67
Registrace: 2/2006

jirko67 - stačí ti ta velikost ?

taky se rozhoduju, a všude tvrdí, že 42jka je malá, tak já nevím jestli ne radši 50tku.
Ty to máš doma, koupil bys teď už 50-tku ?

lkfreak
Registrace: 9/2009

jo, velikost mi stačí, díváme se ze 3m. Ve větší úhlopříčce to už ale asi bude chtít FullHD, protože HD programů je už teď na satelitu více. Ale je to věc názoru (někdo ti řekne že ze 3m je i 50ka malá, ale mně osobně ta 42ka stačí). Jinak já nyní budu kupovat tu 37ku pro tchyni do paneláku a tam fakt více místa nemá

jirka67
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra