, sekce: Technika |
|
toroidal T90 alebo Visiosat BigCo by ste odporucili skor Multibeam parabola Visiosat Big Bisat alebo toroidal T90? Chcel by som chytat satelity od ASTRY az po Thora. Zijem na mieste kde sa nachadza dost snehu. Tak pytam preto aby som mal dostatocnu rezervu v zlych poveternostnych podmienkach. Diky |
stano77
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 182 |
|
|
RE: toroidal T90 alebo Visiosat BigNa rozsah bohatě multibeam stačí. Pokud na tom má ležet sníh tím spíše multibeam.Co jsou zlé povětrností podmínky? 12 patro v závětří? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: toroidal T90 alebo Visiosat Bigna toroidce mi snih z paraboly sjede, trochu ho zustane na lnbckach, nebo spis nad nima. na direktoru vzhledem k jeho tvaru zustane snih sotva na pulce a to co tam zustane, to stejne casem sjede, tak jako snih nad lnb . mam antenu stredem na 16E a parabola vlastne tvori zavetri pro celou soustavu, neb tady snezi a prsi hlavne od severu a severozapadu, takze na lnbcka moc neprsi nesnezi . u multibeama ci toho visiosatu bych mel obavy ze snehu na lnb , jak kuli prijmu tak kuli zatezi.nejlepsi reseni jak temhle problemum predejit je vyber vhodneho umisteni , kterym lze dopad prirodnich jevu castecne zmirnit Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
Sníh na plechuPři bohaté nadílce mi sníh drží na menším plechu T90 a okrajové družice jdou do háje - ale jen tehdy, když je sníh mokrý. Prašan nevadí. Proto mám T 90 na zemi, abych ji mohl kdykoliv omést...Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|