Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Panasonic TX-P50G10E

Zdravím všechny,tak jsem se rozhodl pro koupi této plazmy.Řekne mi někdo,prosím,zda je to volba dobrá či nikoliv?TV chci hlavně na sledování sportu,semtam zahraju fotbálek na PS3,na filmy moc nekoukám,téměř vůbec,semtam nějaký rockový koncert a malej na pohádky.Mám ještě dvě videa a semtam bych kouknul na sterý fotbal na VHS,ale to bude asi problém na každé nové TV.Jde mi hlavně o to,abych měl super obraz hlavně při propojení se satelitem a tak bych poprosil i o radu jaký staelit pořídit k této TV.Tam bych chtěl mít hlavně sportovní kanály /nova sport , sport1 a nějakou muziku + např.minimax/,filmový fajnšmekr skutečně nejsem,hlavně sport a hudba.Myslíte,že je to dobrá vo,ba?Pokdu ne,tak v této cenové hranici kolem 35.000,- co by bylo lepší zvolit?Úhlopříčku bych rád ponechal.Děkuji za brzké rady a odpovědi.Hedvik.

hedvik
Registrace: 10/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic TX-P50G10E

V této cenové kategorii bych se i pokouknul po led lcd. :)))

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Žádnou LCD. Až si každý kdo se zastává LCD postaví v pokoji doma za stejných podmínek LCD a plazmu, konkétně Panas. TX-P50G10E, myslím vedle sebe a zapnuté naráz tak nemůže chtít nikdy LCD. Mám tu samou ale 46ku.Vinikájící. Jarda

tatin
Registrace: 8/2007

Jardo,díky za odpověď a je to tedy náhoda /nebo není?/ , že máš tu stejnou.Myslíš tedy,že jediněečně dobrá volba?Jak myslíš,že an tom budou přehrávané VHS?A ješt mi řekni,jaký je rozdíl u panasu v těchto řadách mezu G,U nebo S?Myslíš jednoznařně volit tuo Géčkovou?Díyk moc,tak to jsi mě potěšil...a jak to vidíš s tím satelitem?Ještě jsem se díval do vybavebí a tento model nemá TV- tuner (DVB-C) a
TV- tuner (DVB-S) a USB vstup,vidíš to jako nedostatek?A mohu se zeptat za kolik jsi ji pořídil a kde,zda by jsi mi doporučil i prodejce?Díky moc....už se těším až bude doma...H.

hedvik

RE:Panasonic TX-P50G10E

Ahoj,
aj ja rozmýšľam o zakúpení tejto plazmy. Ale len 42, lebo na väčšiu nemám miesto. Rozdiel je v tom, že tento Panasonic má nový panel NeoPDP, ktorý by mal šetriť energiu. Tie nižšie rady U, resp. S ho nemajú. Iba vyššie, V a Z.

teplo
Registrace: 7/2007

Mám totiž doma i Panas. LCD ale úhlopříčku jen 82 cm. To je nesrovnatelné.Pokud mluvíš o kvalitě tak VHS vyhoď.Řady už si nepamatuji ale na stránkách Panas. to zjistíž. Sat. mám Humax HDCI 2000. Obraz i zvuk vinikající ale je líný, už nedoporučuji.Sat. tuner u TV nechci,protože TV kupuji na řekněme deset let a tuer v něm bude staříček po třech nebo pěti letech. USB jsem zatím nepotřeboval a myslím, že ho ani potřebovat nebudu. Nehodlám s tím nijak laborovat.TV jsem koupil za 34000. v HP Troniku

tatin

Nejsem skalní zastánce ani LCD ani plazmy

ale s tímhle jsem spokojenej
TV - LCD Samsung LE46B750, spotřeba 160/80W, 200Hz,
HDTV PVR SAT - Inverto Scena 5,
EXTER. HD - WD MyBook2 Essential 640GB (vyr.paměť16 MB, 7200 rpm)
přehrávání nahraného full HD v poho

Luka1234

Ahoj, minulý týden jsem koupil TX-P50G10E a mám k tomu Vantage 6000. Oznámkuji jako ve škole možnosti příjmu, skylink HD programy 3,ITV HD program 2, skylink SD čt programy 4, digi TV SD programy 5. mkv 1080p přes PS3 1-, ps3 hry 1, blue-ray film 1, DVD film jsem ještě nezkoušel. Je opravdu důležité co to toho pustíš za signál. Lukáš

Lukáš
Registrace: 1/2006

to Lukáš

jasně,díky moc za tvoji reakci.No já bych do toho chtěl pouštět sport hlavně ze satu,proto vybírám jaký sat k tomu a zda je tato TV už slušna,nebo zda se vypaltí vzít i nižší řadu...proto jsem se takto ptal...prostě naši mají digi tv a TV mají dobrou LCD LG,ale na to se nedá dívat,je to totální katastrofa a sport to je prostě nehoráznost se na to dívat,nejde to.Tak bych se chtěl zeptat i u toho satelitu co nepodcenit atd....aby to bylo dobrý a aby TV i sta splňoval vše co má když se HD u sat.programá zlepší,tak abych na to byl připraven....H.

hedvik

Tato

telka si už zaslouží třeba Vantage a propojit HDMI na SD a Scart bych jaksi zapomenul.

hobo
Registrace: 1/2007

to hobo

a myslíš si,že je to dobrá volba nebo co by jsi doporučil ty?myslíš si,že se vyplatí tato řada s neoPDP nebo staší nižší řada?bude rozdíl v obraze?nejsem v tom moc kovaný a tak bych rád poprosil o pomoc všech.Jde mi hlavbně o ten sport a hudbu....a chci mít co nejlepší příjem,aby se na to dalo dívat díky moc...

hedvik

Jsem majitel tx-p50g10e - receiver technisat digicorder HDs2, HD balíček Skylink - velká spokojenost s obrazem. Upscaling kanálů v SD z receiveru do 1080i velmi solidní, takže kvalitní SD kanál s dobrým datovým tokem vypadá krásně. Neo pdp a tvoji volbu tedy jen doporučuji.

cgyfan

@hedvik

Čo sa týka obrazovej stránky, a už sa tu o tom písalo, u Panasonicu sa vydarila rada PX 80 resp. 80 EA. Ja mám 80 EA + Vantage 7100 HD a prepojenie HDMI a to Lukášové známkovanie by som opravil u HD na známku 1 a SD u SkyLinku na 2....Mal som aj PV 80 a tu som posunul synátorovi...tak isto super.

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C

Promiň, ale musim reagovat na tvoje hodnocení u skylinku HD,asi záleží na subjektivnim pocitu, ale podle mě jsou sportovní programy z digi tv nekoukatelný, možná z větší dálky od TV, já TV sleduji tak do 2,8 m. Nemyslím ani že Skylink HD je nastejno z Blue-ray filmem ta kvalita zobrazení je uplně někde jinde. Jinak NEOPDP je dobrá volba to bez debat, ale je opravdu podmínka kvalitní zdroj signálu. Na UPC a DIGI TV zapomeňte.

Lukáš

@Lukáš

To ano.Blue-ray som neporovnával, lebo nosná sila pozerania TV u mnohých a mnohých je sat.vysielanie v SD či HD.A čo sa týka UPC Direct, či Digi tam to je jasné u všetkých strojov a zobrazovačov, i keď videl som prepojenie DIGI-Openbox 810-scard-plazma Panasonic a môžem povedať, že kvalita obrazu na mojom "bónuse" DIGI TV v prepojení Vantage 7100 HD- HDMI- plazma Panasonic PX 80 EA je nezrovnateľne lepšia. Samozrejme, že na SkyLink a pod. nemá....

Milan C

Panasonic TX-P46G15

Mám tento model.Má dvb-s,dvb-t,dvb-c tuner.Netreba žiadny sat.
K nemu parabolu e-85,4lnb,modul cw+predplatit hd baliček+pripojiť pc cez hdmi.Sledovať futbal,alebo tenis na eurosporte je zážitok.

tatar

může mě někdo vysvětli,prosím,k čemu je DVB-T,DVB-C a DV-S?Vysvětlí ki to někdo?já se v tom nevyznám....děkuji moc

hedvik

Milan C

Nepoznáš náhodou rozdiel v obrazovej kvalite SD vysielania skylink medzi 42px80 a p42x10y cez YUV SD prijímača Vantage resp. HDMI HD prijímača Vantage? Ďakujem.

julo65

@julo65

P42X10Y je pokračovaním úspešného modelu PX 80 resp.80EA. Osobne som ho nevidel v prevádzke, ale podľa kolegov čo ho porovnávali, sa znížila spotreba a obrazovo je porovnateľný. I keď záleží od mnoho ďalších vecí...Cenovo je lacnejší oproti PX 80 cca o 200 €.

Milan C

@Milan C

Ďakujem.

julo65

Panasonic TX-P46G10

Ahojte, tiez uvazujem o tejto plazme. Este sa rozhodujem medzi 46 alebo 50 palcovou. Pozerat budem asi z 3 metrov. Zdroj signalu planujem Skylink. Je tu niekto kto sa rozhodoval medzi tymito dvoma velkostami a rozhodol sa pre tu väcsiu..? Dakujem za reakcie.

farbakp
Registrace: 12/2007

@hedvik

je to ůplně jednoduché!

DVB-T: Digital video Broadcating Terestrial- Pozemní digitální příjem
DVB-S: Digital video Broadcating Satelitte-Digitální Satelitní příjem
DVB-C: Digital video Broadcating Cable- Kabelový příjem

Je v tom rozdíl,pochopitelně :-)
To vše ta PLZM nabízí...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

to Jamess 96

právě,že jsem se díval a nenabízí,je to špatně?podívej se....http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=AAB_4862

hedvik

Model G15 má DVB-S/S2, G10 jej nemá.

Casio

to Casio

a vysbětlíte mi někdo zda je to důležité nebo ne?děkuji

hedvik