Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Panasonic TX-P50G10E

Zdravím všechny,tak jsem se rozhodl pro koupi této plazmy.Řekne mi někdo,prosím,zda je to volba dobrá či nikoliv?TV chci hlavně na sledování sportu,semtam zahraju fotbálek na PS3,na filmy moc nekoukám,téměř vůbec,semtam nějaký rockový koncert a malej na pohádky.Mám ještě dvě videa a semtam bych kouknul na sterý fotbal na VHS,ale to bude asi problém na každé nové TV.Jde mi hlavně o to,abych měl super obraz hlavně při propojení se satelitem a tak bych poprosil i o radu jaký staelit pořídit k této TV.Tam bych chtěl mít hlavně sportovní kanály /nova sport , sport1 a nějakou muziku + např.minimax/,filmový fajnšmekr skutečně nejsem,hlavně sport a hudba.Myslíte,že je to dobrá vo,ba?Pokdu ne,tak v této cenové hranici kolem 35.000,- co by bylo lepší zvolit?Úhlopříčku bych rád ponechal.Děkuji za brzké rady a odpovědi.Hedvik.

hedvik
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Panasonic TX-P50G10E

No životně důležité to není, spíše záleží, jestli to chceš používat..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to Tomik 535

Dobrá,ale v čem spočívá to možé používání?vím,že se asi ptám jak trubka,ale nechci si koupitněco jen tak,nerozumím tomu,dík za vysvětlení

hedvik
Registrace: 10/2009

RE: Panasonic TX-P50G10E

Dobře, rozhodl ses přijímat programy digitálně. Teď si ještě vyber jakou cestou a zda HD nebo SD. Když ty cesty a způsoby bude umět ta tv všechny, nemusíš třeba v budoucnu již nic dokupovat.
Nevím, jak to popsat jednodušeji.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra