![]() |
|
DVB-C Topfield 7700hcciZdravim, prosim o radu mam kabnelovku od spolecnosti ktera nepotrebuje sparovani karta + pristroj a pro jsem se rozhodl koupit nejaky HD DVB-C prijimac v zahranici, je tam lepsi vyber a jine ceny, co me zajima jestli bude fungovat i u nas v CR zvuk atd... a jestli me nemuze neco neocekavaneho prekvapit.Jedna se o pristroj Topfield 7700HCCI http://www.topfield-europe.com/de/01_produkte/01_02_02_tf7700hcci.php Dekuji J. |
JohnXTC
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: DVB-C Topfield 7700hcciZvuk fungovat bude, spise bych ocekaval nekompatibilitu v kmitoctovych planech a EPG. Je nutne take overit, jestli bude smart karta v prijimaci plne funkci - aktualizace, EMM... Osobne bych takovyto pristroj v zahranici urcite nekupoval.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: DVB-C Topfield 7700hcciNo nemusí tam být vůbec Čeština to si zjisti. :(( |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
DVB-C Topfield 7700hcciDekuji za info, osobne jsem si myslel ze bude jednoduche si pristroj pouze zakoupit a zapojit tzv. buy and use:)problem se smart kartou kdyz si koupim pistrouj fungl nemuze byt sni problem nebo se pletu? Netusim kcemu je smart karta:) Aktualizace jsou volne stazitelne na netu pripoji se pres usb a hotovone ne? Osobne bych se bal kdyz bych chtel HBO packet ale kdyz nepotrebuji parovaci kartu tek jen pripojim kabel a hotovo. |
JohnXTC
![]() |
|
RE: DVB-C Topfield 7700hcciZjevne nemas paru, jak digitalni kabelovka funguje... Silne pochybuji, ze jsou aktualizace / klice na netu. Pokud se jedna o tuzemskou kabelovku, tak je to vyloucene.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: DVB-C Topfield 7700hcciZdravim, hmm tak to je skoda asi mam smulu ale jak je mozne ze kdyz si koupim HD Reciever DVB-C v zahranici nebo u nas tak ten co si koupim u nas bude v pripade tuzemske kabelovky Elsat fungovat, tam musi dojit k nejakekemu parovani pres ten jejich kabel co mame v byte. Kdyz nechci premium kanaly?resil to chlapik i zde na foru: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=17738&highlight=elsat Dekuj za trpelivos pri odpovedich Kdyz mi nebude fungovat Topfield jaky reciever doporucujete? |
JohnXTC
![]() |
|
RE: DVB-C Topfield 7700hcciZeptal bych se primo u kabelovky, protoze tam urcite testuji vice druhu boxu. Musi dohromady spolehlive fungovat set-top box - modul - karta.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: DVB-C Topfield 7700hcciDekuji vsem za reakce, nekonec jsem se ptal u kabelovky a odpoved zni ze v tom neni problem, ale v budoucnu bude nevihnutelne sparovani s kartou.Reciever koupim pres ebay za 100€ tak to se vyplti Dekuji |
JohnXTC
![]() |
|
![]() |