Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

koaxiál

Ahoj, viem, že toto tu bolo X krát riešené, ale vedel by mi niektofundovaný poradiť z ponuky, aká je na : http://www.ipbox.sk/index.php?main_page=index&cPath=45_48&zenid=r74q6ij7pte29r467mtpqbb8p0
vhodný koaxiál pre vonkajšie použitie, neviem, či k tomu ešte niečo potrebujete vedieť, a samozrejme,jedná sa o sat. príjem. Ďakujem

bobo11
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: koaxiál

Zatiaľ najlepší vonkajší, čo som mal, bol Cavel SAT 703 PE. Jedná sa o kvalitný UV stabilizovaný koaxiál s dielektrikom 4,8mm a stredovým medenným vodičom 1,13 mm

Pokoj a bratská láska...

disdzo
Registrace: 7/2008

disdzo

áno, je to pekné od teba, že si mi poradil, ale ja skutočne potrebujem vybrať z ponuky aká je a nie niečo imaginárne, ku čomu sa nemôžem dostať

bobo11

Zatiaľ najlepší vonkajší, čo som mal, bol Cavel SAT 703 PE. Jedná sa o kvalitný UV stabilizovaný koaxiál s dielektrikom 4,8mm a stredovým medenným vodičom 1,13 mm. Odporúčam osadiť konektory Cabelcon - kompresné, vodotesné

Pokoj a bratská láska...

disdzo

Ja neviem, či si sa nenaučil čítať, alebo nevieš po slovensky, je mi jasné, čo si mi napísal, ale NEVIEM sa k tomu DOSTAŤ, teda potrebujem niečo iné, aj keď možno nie tak kvalitné.

bobo11

Môžem dodať v cene okolo 0,6€/m. dodávka asi 10 dní (žiaľ).
Alebo zober tento: SAT752F

Pokoj a bratská láska...

disdzo

discdzo

ok, to je iná reč, mne 10 dní nevadí, ako by sa to dalo uskutočniť? Potreboval by som cca 50 metrov do novostavby, koľko by stála preprava, som z humenného

bobo11

My sme z TN. Pošta okolo 3-4€, UPS 9€. Nechcem tu robiť reklamu, ale napiš na technik@satelitnatechnika.sk

Pokoj a bratská láska...

disdzo

Ani jeden z těchto kabelů

není vhodný pro venkovní použití. Už kvalita popisů těch výrobků hovoří jasně: od takovéto firmy si nic nekupovat. Kvalitní informace o výrobcích totiž nepodávají. Já bych jim také nařezal ale na zadek a po palici. To dokážou napsat i k prádlové šňůře, ale o jaký kabel se jedná, to zjevně neví ani ten prodejce!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Enik má pravdu - http://old.inkat.cz/cavel/sat703pe.html.

GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100

milev1
Registrace: 7/2007

ludia ste dementi tolko platit za koaxial,co robite dlzkove rozvody 400metrove???
Kup si RG6U kabel ja len s nim montujem.Ja ho mam natiahnuty uz aspon 10 rokov a nemam s nim problemy.Nesmies ho vystavovat extremom ako su ostre ohyby,tlakna strih,tah a podobne veci a nikdy sa ti nestane ze by ti stred zoskratoval s tienenim!Ludia uz ste sa pozastavili kolko ma stratu 100 koaxialu a jedna priebezna zasuvka alebo spojka?

1romeo1
Registrace: 2/2006

@Enik

@Enik, CAVEL SAT703PE je určený pre vonkajšie prostredie, popis tu: http://www.cavel.com/scheda.php?id=SAT703PE&tipo=2 , kompletný sortiment tu: http://www.cavel.com/cavi.php
Myslím, že práve Cavel má spolu s Beldenom a Nordixom dosť slušný popis elektrických aj konštrukčných parametrov na rozdiel od iných výrobcov "značkových koaxialných káblov s pomedeným oceľovým jadrom".
Pužívam len Cavel SAT752F, Nordix CM-407Cu, Belden H-125 Cu a považujem ich viacmenej za identické, rovnako kvalitné koaxy.

Kvinto
Registrace: 6/2009

vdaka za názory, práve som si teda objednal Cavel SAT 703 PE

bobo11

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra