, sekce: Zkušenosti |
|
Parabola cca 105 zkušenosti.Ahoj odborníci. Dostala se mi do rukou parabola staršího data. Velikost cca 105. Chci se zeptat na vaše zkušenosti zejména ve středních čehách na západ od prahy. Co se s ní dá teoreticky chytit. Mám motor a výhled na jih parádní. Díky za naázory.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
|
|
RE: Parabola cca 105 zkušenosti.Taky by mě to zajimálo ale nikdo se k tomu nemá.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
Parabola cca 105 zkušenosti.Mám 95/105 cm, okres Trutnov-takže trošku východněji než Ty, žádný zázraky od toho nečekej, na Nilesatu chytím jen pár TP, v podstatě ulovím to samé co na 85cm ,kterou mám na druhé straně baráku- třeba u Tebe budou lepší podmínky, ale na 7W je to u mě málo. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 855 |
|
|
Parabola cca 105 zkušenosti.Zdravim alda 10.Odborníkem se nechci nazývat ale satelitní technika je muj hlavní kunˇ.Nezlob se ale musím se trochu smát tomu dotazu. Napiš jestli je to Ofset nebo středová parabola.Protože dnes je téměř vše Ofset a je výhodnější protože v zimě se na ni nedrží tolik sněhu.Je téměř kolmo ke stožáru,kdežto středová asi 45°nakloněná a je plná sněhu a lítáš furt ometat.Jenom jih nestačí,já mám motor který je schopen se natočit 85° na východ i na západ. :)) Družice které jsou zachititelné třeba 68,5 E Intelsat 10 tedy na východě a až co stojí za sledování 30.0°W Hisposet 1C/1D.Pro běžného uživatele stačí ASTRA 3 (23,5°E) a ASTRA 1 ( 19,2°E).Pro angličtinu je dobrá ASTRA A2 (28,2°) a EUROBIRD 1 (28,5°).Polština a všehochut na HOD BIRD 6/8/9, 13,0°E.Ruštin na EXPRES AM-22 (53,0°E) a mnoho dalších národností na dalších pozicích v KU (a C) pásmu.Koukni zde na přehled satelitu na geostacionární dráze. |
Saidxxx
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 76 |
|
|
RE: Parabola cca 105 zkušenosti.Dobrý večer v přehledu satelitu je uvedený průměr takový a v praxi je uplně jinej zatím.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
satmanaSouhlasim!!! |
Saidxxx
|
|
RE: Parabola cca 105 zkušenostiJa reagujem na ten sneh.Na Dr Dish mali taku radu aby si dotičný postriekal parabolu kvalitným silikonovym olejom v spreji.Chcem to tiež skusiť ale neviem či sa na to nelepí prach.Nemate s tym skusenosti? |
Ruuni
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 56 |
|
|
RE: Parabola cca 105 zkušenosti.Omlouvám se že reaguju až teď. Je to samozřejmě offset. Zajímá mě hlavně astra 2d, ale na tu je 105 asi málo :( Každopádně všem děkujiVantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
|
|
SAIDa JÁ SE MUSÍM ZASMÁT TOMU TVÉMU PŘÍŠPĚVKU..offest anténa lepší k čemu??????řekni alespoň dva důvody navíc????abych se pobavil.......hm |
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
|
|
kolopSamozřejmě pro amatéry a běžné užíívatele.Pro nadšence pruměru 190 a vice v C pásmech hlavně,nezbitné.Pokud Vám jde o hádku ,končím. |
Saidxxx
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|