Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

sekani NGC

mam multi
humax CRCI 5500+
oba programy od NGC se mi po chvily seknou a muzu jit natvrdo restartovat prijmac.
da se s tim neco delat?
proc zrovna NGC se seka kdyz ostatni jede ok...?
dik za info

tompr
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sekani NGC

určitě to má něco do činění s těma DVB titulkama. musíš je nějak v menu eliminovat

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

me titulky normalne naskoci dokonce u jednoho si muzu vybrat v nastaveni jake chci.
bezi to tak cca 5min. a sekne se to natvrdo.
jinak se preci neda nastavovat titulky...

je to skoda dobry programy ale tohle mi vadi a ani na to nekoukam asi napisu na skylink co s tim...sejři me to

tompr

mne sa stala uvedená vec raz na programe deluxe music, stale to vypadávalo, tak som začal postupne kontrolovať prečo.Zistil som nasledovne: nemal som zadanú frekvnciu napr. 12246, H, 27500 ALE 12249,h, 27500, a ked som to napravil tak o.k, možno je to niečo podobné, bude to len nejaká blbosť. :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

NGC+NGC Wild vše OK i s titulkama bez sekani-- za to Skylink nemůže to si musiš prekontrol svůj stroj a jak maš vše nastavené,seřízene atd R^

papay
Registrace: 12/2006

Měl jsem úplně stejný problém s tímto přijímačem. Problém byl spojen s DVB titulkama jak uvádí Vorti. Bohužel se mě nijak nepodařilo tento problém odstranit. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem zakoupil Vantage.

neuzil
Registrace: 7/2009

da se to tedy nejak řešit na tomto přistroji...

tompr

Mě se to prostě, ani po mnoha konzultacích a různých pokusech nepodařilo. Jakmile jsem začal pracovat s DVB titulky, přístroj totálně zamrzl.

neuzil
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra