Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Anténa TA2045

Kolegové montážnící, nejlépe od Prostějova, kam můžu dojet, nemáte prosím někdo anténu na 40k ? Poslední jsem namontoval včera a od 4.11. mám v omku objednávku a nic se neděje, v úterý po neděli ji potřebuju, do Brna se nemám šanci dostat. Končím denně kolem 7 večer.
tel 602500812

J a
Registrace: 7/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Anténa TA2045

jedna mi leží na chalupě, funglovka nepoužitá, snad je komplet, ale Uh.Hradiště ti bude asi z ruky...

davidkriz
Registrace: 8/2009

Skoda, ja se fakt dostanu max. vecer nebo brzo rano do PV/OL, to mam kousek nebo po dalnici.

J a

Tak záleží do jaké vzdálenosti se Ti to vyplatí... mně osobně je to časově jedno, na víkend se tam teď chystám.

davidkriz

Ja to musim v utery udelat, takze proste tu antenu musim sehnat. Nikam kde bych ji koupil se proste nedostanu, takze si moc vybirat nemuzu. Cas je mym nepritelem :(

J a

vedet to driv mohl jsem ji dnes poslat aspon postou. zitra to uz nestiham, to by ani nestihli dorucit v pondeli, a utery ja jak ctu pozde.

davidkriz

co to poslat vlakem? ale chcou za to (nevhodné slovo) 160Kč...zas je to ale rychlé. kdykoli podám od teď do pondělí a je to tam za 2-3 hodiny a kdykoli se to dá na vlakáči vyzvednout.

davidkriz

To se mi nezdá drahé. Vzhledem k ceně antény cca 5-6stovek s dph. Ale nechci vám do toho kecat. Jen mi to připadá takové romantické ten vlak.. :))) ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomiku čau

miku
Registrace: 10/2007

no mně to právě taky přijde romantické :-D a napadlo mne to náhodou... ale to bych ji musel komplet orzebrat a zabalit vše do krabičky krom dlouhých dílů, ty lamy by to obouchaly a plůka prvků by opadala.
jako jo drahé to není níjak extrémně, a když člověk uváží e je to rychle, ten samý den, a kolik jinak projede autem a času se tím stráví... ale já toto neberu jako kšeft ale jako vyhovění když mám, tak záleží jen na zájemci jak se k tomu staví. ale nereaguje...

davidkriz

no ja mizim pryc z netu. posilal jsem sms, kdyztak jsem na tom telefonu. myslim ze by to realizovatelne bylo.

davidkriz

Zdravim, diky, ozval se me nekdo od Letovic, mam to nejbliz tak jsem ji vzal tam. Dekuji vsem.

J a

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra