, sekce: Technika |
|
Technisat HD8-SChtěl bych se zeptat majitelů HD8-S (ne verze SX), co se vám zobrazuje na přístroji při vypnutí ? Máte tam taky mimi jiné hlášku SFI_STAZENO? |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
|
|
RE:Technisat HD8-SAno, je to štandartná hláška. Doporučuje sa mať funkciu SFI nastavenú na automatickú aktualizáciu pre bezproblémové nahrávanie -PVR |
dady
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
RE: Technisat HD8-SÁno súhlas s dady.Akú máte skúsenosť s MEDIAPORTOM ak ho požívate.Mne to nechce fungovať.Vždy v prvej tretine prenosu to spadne.Ešte som z receiveru do PC nestiahol ani jeden záznam TS,TS4. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
|
|
Re: Mediaportnie je potrebný na prenos do PC. HDD mám v zadnom USB porte a prenos urobím na predný USB cez menu pristroja napr. na dostatočne velku SDHC kartu (alebo ine USB zar.s FAT 32) k prípadnemu daľšiemu spracovaniu |
dady
|
|
Tech. hd8Prosím o informaci zda vám funguje spolehlivě s připojeným ext hdd přetáčení (rychloposuv)tzn. vyhledání místa pro editaci?Ptám se proto že nejen mě prostě toto spolehlivě vůbec nefunguje čily je nemožně rychl.posuvem spolehlivě najít potřebné místo, záznam prostě stojí na místě sekne se a nebo poskočí po delším čekání třeba o deset minut.HDD je WD MY BOOK ESENTIAL500G. fw je poslední dělá to od začátku s jakým koliv fw pro pvr rec.Předem dík za info. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Technisat HD8-S1. ta hláška se má zobrazovat i když je automatiská aktualizace zapnuta ?2. já používám taky WD 500GB, ale 3,5" 7200 ot./min v rámečku s externím napájením. Přetáčení jde bez problémů. |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
|
|
RE: Technisat HD8-SNahrávam na 16GB USBFlash key, eiditácia pretáčanie a výmaz ide.Nejde mi stahovanie cez MEDIAPORT do PC. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
|
|
to Mony-posuv záznamuskus na vystupe HDMI pri posuve nastaviť rozlíšenie max720 p - najrýchlejšie rovno cez DO prislušným tlačítkom .Predpokaldám že máš nastavené 1080 i .Malo by to fungovať |
dady
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|