Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ferguson ariva 200

Dobry vcera sa mi dostal do ruky tento prijimac,
trcha som sa pobavil vsetko som nainstaloval FW pach. seting svoj toto bolo strasne zdlhave najlepsie je to cez RC232 , lebo cez USB si to uklada ako chce neprejde cele nemam vsetky sat, ale toto som vyriesil vsetko ide ako ma LEN LAN.
Akoo na to?
viem ze je to nie Linux prijimac ale ako nadefinovat IP. Newcmd server log... pass
Mam doma router od T.c ktory mam v subnete 192.168.1.1 nechcem to prerabat lebo natom internete ide aj brat tak som si pripojil este jeden routerzyxel prestige660 ktory som sa snazil nastavit jeho IP LAN v subnete 192.168.1.x a WAN som dal do 192.168.9.x
lebo takyto vauziva ariva alebo nie? nic ping neprechdza internet nebezi nakolko som sa potom aj ja pripojil zo zyzela prehodil som si subnet v pojom PC na 192.168.9.x stale nic na router sa dostanem ale do internetu ani tuk.
Neviem ako na to!!!! mate niekto podobnu skusenost a viete ako nastavit celu LAN na arive budem povdacni dakujem.
moj mail: lulino33 zavinac zoznam.sk

jano3 3 3
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ferguson ariva 200

Co blbneš? Pokud jsi za routerem, nechej na Arivě zaplý DHCP. Proč laškuješ s IP adresama? Jestli máš správnej soft, je to otázka 1-né minuty a sdílení šlape. Hlavně si tam zadej správný porty..

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Přesně tak. Nevím, na co tam dáváš další router. Jestli nemáš další volný port pro ethernet, tak si kup za 200,- nějaký switch.

polulin
Registrace: 10/2007

to Diaboltp and polulin

Chlapci dakujem za radu trn router som vyhodil a nastavol IP arivi do subnetu 192.168.1.xxx dufam ze som mohol ? teraz ping ide ok este mi pomozte nastavit NEWCMD moj mail lulino33zavinac.zozznam.sk
dakujem

jano3 3 3
Registrace: 1/2008

Taktiež som dnes skúšal rozbehať zdielanie na Arive,ale problém.Na vzdialený server som sa napingol,ale nepripojil,lebo mi nejde prepísať des-keys.Ak vie niekto ako na to,tak poprosím o radu a návod ako na to.*ďakujem. R^

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Už si to pořádně nepamatuju, bo jsem ji měl v ruce jenom chvilku, ale po stisknutí červeného tlačítka v záložce sítě nastavíš jen doménu, porty, heslo a jméno a dáš autoconect. Desk key na newcamd jsou defaultně přednastavené na 01 02 03..atd. Jiné být stejně ani nemůžou. Takže pokud se nemůžeš připojit, máš podle všeho špatně porty.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra