Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

sony KDL-46Z5800

Dobry den, premyslim o koupi zminene tv. Chtel bych se zeptat na zkusenosti se sat tunerem, prodejce mi sdelil, ze k ni nelze pripojit nataceci motor, nikde jsem zatim nedohledal podporu DiSEqC a dalsi informace.

baronb
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sony KDL-46Z5800

Tato LCD televize není satelitní přijímač.Ten si musíš koupit zvlášt.

milord
Registrace: 12/2005

RE: sony KDL-46Z5800

to milord: tim myslite, ze jeji sat tuner je uplne na nic?

baronb
Registrace: 7/2007

sat má, ale jen free

Jestli nejde o to, že tato TV umí pouze free SAT stanice a ten CI slot je pouze pro kabelovku. Ve specifikaci je totiž toto: Integrated freesat tuner - watch free-to-air HD and SD satellite broadcasts without the need for an additional set top box. A následně i toto: CI+ Ready - enhanced cable TV functionality such as improved security (with supported operators)

jindra7
Registrace: 12/2007

upřesněte někdo jak to je s tou Sony

Sám od včerejška taky uvažuju o nákupu nové LCD a rád bych SONY, 32". A chtěl bych to i se satelitem, pokud bude fungovat, jak má. Tj. Skylink karta aby fungovala a aby uměl přepínat tři LNB přes DISEqC. Splňují to tyto nové Sony? Podle stránky výrobce je tam jen freesat. Ale např. na tomto webu ke všem těm telkám přidávají i Skylink kartu a modul, tak snad to má důvod. http://tvmarket.sk/sony_akcia.php Já bych chtěl konkrétně KDL-32W5800

jindra7

Dokonce

jsem někde zahlédnul,že ten satelitní tuner je S2.Ale nevím kde.

hobo
Registrace: 1/2007

má S2

Ale to je jasný, že to umí S2, to je ve všech specifikacích. Chtělo by to někoho, kdo má tu novou řadu 5800 a má vyzkoušeno, jestli sežere Skylink a podporuje víc LNB. Stejně jediný co postrádám v každým případě, je nahrávání na HDD nebo aspoň USB, Sony žádnou takovou TV nenabízí pokud vím. Tak spíš zvažuju telku 32W5500 a k ní Topfield 7710 s HDD.

jindra7

Nemužeš

mít větší?To je na HD moc malé,řekl bych až k ničemu.

hobo
Registrace: 1/2007

81 cm akorát

No mám místo v rohu pokoje, šikovnej stolek a šířka 80 cm, víc ani ťuk. A ta telka má 79,8 cm :) A navíc je nutno přihlédnout k tomu, že v HD je akorát zkušebně ČT a Nova, platit si HD balíček nebudu. Takže drtivá většina času se bude sledovat SD. A to nevypadá na obřích úhlopříčkách vůbec pěkně. Navíc, na filmy používám projektor a plátno 250 cm a tlačím do toho divx případně DVD, takže ta HD telka není pro mě priorita. Už jsem se rozhodl, že kvůli nahrávání koupím ten Topfield a telku tudíž bez S2 tuneru. Napsal jsem ale dotaz do Sony i jednomu prodejci, jestli ta Sony 5800 umí Skylink a DISEqC.

jindra7

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra