Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

DIGI TV vs. UPC vs. SkyLink vs. CSLink

Čisto hypotetická úvaha a otázka. Hlavne v poslednom obdoby sa vynorili viac-menej neoficiálne správy o celkovom definitívnom ukončení pôsobenia spoločnosti DIGI TV. Osobne sa skôr prikláňam aj keď do nedávna to bola ešte nepredstaviteľná vec, že po budúcoročnom prechode spoločnosti UPC na 1W sa nejakým spôsobom obe spoločnosti spoja a vytvoria tak konkurencia schopnú sat. platformu. Ak by však vznikla reálne situácia, že DIGI TV naozaj definitívne zanikne ako napr. v dávnej minulosti MULTICHOICE, tak pravdepodobne prijímacie zariadenia už zostanú súčasným zákazníkom. Nie je ich zase až tak málo a veľa zákazníkov by mohlo zotrvať naďalej na 1W a tak prejsť na UPC kde nebude problém so samotným zariadením, pretože UPC taktiež ponúka dotované komplety. Ďalšia časť by určite prešla na 23,5E. A tam vzniká druhá moja otázka. Myslíte si, že samotné prijímače bude možné upraviť za podstatne lacnejšie náklady ako voľbou kúpy nové prijímacieho zariadenia pre potreby príjmu SkyLink-u alebo CS Link-u? Či už po stránke softvérovej alebo hardvérovej tak aby dokázali spracovať CW alebo Irdeto. Pozn.: Samozrejme je tu aj tretia možnosť, že sa DIGI TV konečne spamätá a začne niečo robiť. Ale to si myslím, že je až ta posledná možnosť kvôli už samotnej situácii a dlhom aká má spoločnosť DIGI TV...

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DIGI TV vs. UPC vs. SkyLink vs. CSLink

tak nevím co chceš na těch šrotech od digi předělávat :O
nehledě na to že ceny sd přijímačú jso určitě dostupné pro všechny

pit178
Registrace: 11/2007

já mám jejich 2 humaxy na půdě...
1) si je neberou zpět už teď ,alespoň já jsem nic neodevzdával (končil jsem cca před rokem)
2) mám je na půdě proto, že jsou k ničemu (alespoň ty staré, nevím co dávají teď) .... chytal jsem na ně pouze nekodované programy... údajně jsou spárované s kartou digi

vicini
Registrace: 10/2009

Tohle vše už tady bylo dávno prodiskutované. Doufám, že jsi tohle vlákno nezaložil jenom proto, aby se zde zase kydal hnůj. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

Ostatným, ktorý sa chceli a vyjadrili sa a aj tým ktorý sa po prípade ešte vyjadria k danej veci samozrejme ďakujem. ´neuzil´ môžem garantovať, že nejde o nič zlé myslené a už vonkoncom nie o to čo tu píšeš a myslíš si! Ale samozrejme je to tvoj názor a ak si to zobral takto, tak prosím. Mne o nič nejde a je mi to úplne jedno kto si čo napíše. Na to tu je predsa admin.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR

@vicini

Tak si tie príjmače z "pudy" hned daj dole zabal do krabice ako aj celé zariadenie a odovzdaj Digi, lebo si nevieš predstaviť čo s tebou ešte budú dokazovať, mám kolegyňu v prácim a ona to pol roka nepoužívala, neplatila, tak to išla vrátiť a pochodila "iba" z 4 000 sk doplatkom za toto, toto a toto, je to vraj v zmluve, tak si to pozri a daj do poriadku ovšem len ked chceš, aby si potom nečumel čo to je alebo sa stane, nestraším len sa snažím pomôcť, a k problematike DDR: len toľko ked tu nebude digi, tak tu bude UPC a ked nie oni tak ja neviem XY ale vždy niekto, digi bude fungovať dalej si myslím a keby nie veľmi rýchlo sa niekto nájde kto ich odkúpi a dá svoje ceny.Sky link má naj lepšiu budúcnosť a ešte tu je magio, uvidíme ako sa zachová alebo čo urobí ONO, možno preberie Digi aj T-com, uvidíme ako povedal slepý. čaute.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

tami

mám zapsaná jednací čísla pod kterými bylo jednáno o vrácení zařízení
jejich návrh byl abych to přivezl do prahy , což je pro mě 100 km... s čímž jsem nesouhlasil ... a řekl jim ať si pro toho samy někoho pošlou ,že to zaplatím - v opačném případě vyhodím na skládku
souhlasily a prý se mi ozvou až někoho sežěnou ... od té doby nic ,ani dopis .. prostě žádný kontakt

vicini
Registrace: 10/2009

ja som raz pomohol odovzdať jeden komplet cez technika v našom okrese, vrátil dostal papier o tom že to vrátil, a asi do mesiaca papier o tom že berú na vedomie a že nie je dlžny digi tv nič. Tak spokojnosť, zatiaľ, čo je lepšie, je to že som technika stretol asi o 2 mesiace a on mi hovorí že ho dal na používanie dalšiemu zákaznikovi, spísal zmluvu, reštartol kartu a pozerá digi.Aj mne sa stalo že zákaznikovi po 2 týždnoch nainštalovania Digi som po veľkom vetre bol doladiť parabolu, lebo by sa asi pomoci Digi nedočkal, prišiel naladiť a pozeram, zariadenie opotrebované, staré karty, parabola však nová.Som zvedavý ako to bude dalej. :O

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Pochybujem,ze Digi TV zanikne,mozno u nas v SR a CR aj ano,ale co sa tyka samostatneho Rumunska,to asi tazko.Je to jeden s najvacsich operatorov v Rumunsku,ktory ponuka satelitne,kablove a internetove sluzby.Staci sa pozriet na rumunske televizie,kolko vysielaju reklam na Digi TV a lakaju ludi,na ich sluzby.Podla vsetkeho maju aj najvacsi vyber sat programov.Tot moj nazor,ale tazko povedat,ako to s nimi bude a aj je R^ :-/

Power150
Registrace: 3/2009

DDR

ad1/ todle vlakno beru zase jako cistou provokaci

ad2/ rika ti neco pravo? ... ak ne, tak doporucuji nastudovat, protoze tydle tve uvahy jsou zalozeny na technicke casti resp. administrativni, bohuzel ne na pravni

at se dari

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Hmm... Diky za radu! Som nevedel.

DDR

alfasex

Ešte ma zaujíma, a čo teraz pán právnik? Chcete moju adresu a telefón? Veľmi rád vám tieto informácie ponúknem a ešte radšej sa s vami stretnem a preberiem to vaše právo s vami. Zastrašujte s ním akurát tak svoje deti a nepoučujte mňa čo môžem a nemôžem. Heh to už je ozaj drzosť, ale priznávam pobavolo! :)))

DDR

DDR

a teraz ako sa u nas hovori o com tocis?

k poznamke /ad2/ ... ak si ma nepochopil, tak som sa ti snazil vysvetlit, ze ty si napisal len administrativnu a technicku vec pripadneho prechodu DiGI CZ a SK pod UPC, absolutne si odignoroval pravnu stranku veci ... nic viacej a nic menej ...

a apropo, kludne si mozme dohodnut stretnutie najlepsie pri svieckach... BA TT NR :-)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra