, sekce: DVB-S přijímače |
|
Satelit a zosilovač mrznutieMám doma Octagon 918 HD napojený na zásuvku zosilovača Yamaha RX-V450. Už sa mi druhý krát stalo, že mi Octagon zamrzol a sučasne mi zamrzol aj zosilovač tak, že vôbec obidva stroje nereagovali na DO. Včera sa mi to stalo tiež ale nepomohlo ani vypínanie zo zásuvky, obidva stroje na DO nereagovali. Vypol som ich aj na desať minút ale ani potom nie. Tvrdý reštart vždy pomáhal ale teraz nie, bol som stoho vyvalený. Nechal som ich vypnuté celú noc, až dnes ráno išli obidva bez problémov. Nechápem tomu. V ten večer som skúšal sharing cez newcamd 5.25, tak neviem či to má s tým niečo spoločné. Nemôže sa tým nejako poškodiť niektorý stroj? S tým Octagonom mám viac starosti ako radosti. Už mi raz usb vytiahnuté zneho zblblo aj notebok a musel som preinštalovať celý Windows.Octagon 918 HD, Philips 32 pw 9551, Stab HH90.
|
pietro77
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
|
|
RE: Satelit a zosilovač mrznutieNalož ho do octu :8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: Satelit a zosilovač mrznutieČo to je za (nevhodné slovo)ný nápad používať zosilňovač na satelitný príjem.To máš tak mizerný príjem?Octagon 918 HD má tak citlivý tuner, že to len poserieš zo zosilňovačom.Radšej si všetko poriadne nastav,keď to nevieš, tak si to daj nastaviť,kto tomu rozumie a zosilňovač vyhoď von oknom a máš pokoj.Mne Octagon nemrzne. :)))DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
RE: Satelit a zosilovač mrznutieMam za to, ze to bude spis zesilovac domaci HiFi :)Mozna zemni smycka ? |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
Satelit a zosilovač mrznutieJe to zosilovač HIFI a služi ako zásuvka. Keď je vypnutý tak má spotrebu 0,1Watt. Mám v ňom ešte aj DVD.Octagon 918 HD, Philips 32 pw 9551, Stab HH90.
|
pietro77
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|