, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DIGI TV Kam sním....Kde jou sběrná místa na odevzdání přístrojů po výpovědi??Kam sním!! |
Tonda
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 5 |
|
|
RE: DIGI TV Kam sním....do koša hehe :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: DIGI TV Kam sním....Jsi normální?? Po odeslání výpovědi mi přišel ke konci měsíce dopis s kontaktem na technika. Odevzdal jsem mu to osobně vůči odevzdávacímu protokolu nebo to můžeš poslat poštou do Prahy nebo Brna.. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
|
|
RE: DIGI TV Kam sním....Odevzdej to firmě která ti to namontovala.Ale nevyhazovat to by byl průšvih. :dead: |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: DIGI TV Kam sním....proč by neměl být normální... taky mám ještě 2firma která to dělala už to nedělá ... daly mě jméno technika kam jsem zavolal a on mi pověděl že pro to přes 100km nepojede .... pak jsem volal na digi .. tvrdily že někoho najdou a nic....což mě u nich nepřekvapuje |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
|
|
Aleon myslel do koša.To by byla osudná chyba a možná i dost zbytečně drahá. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 481 |
|
|
RE: DIGI TV Kam sním....omlouvám se ... myslel jsem že je to reakce na první příspěvek |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
|
|
RE: DIGI TV Kam sním....Já jsem podal výpověď,technik co mi to montoval s nimi skončil a kašlal na to,tak řekli že někoho pošlou...A opravdu,jak na koni(za 3/4 roku)přijel technik o odvezl si to :laughing: |
jaykay
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 26 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|