, sekce: Zkušenosti |
|
5x koax. do husího krku pr. 25mmMáte někdo praxi v nacpání 5 kusů koax. kabelu do husího krku o průměru 25 mm (vnitřní cca.20 mm)o celkové délce asi 4 metry. Věřím, že 4 kusy o průměru 5mm tam nacpu, ale pátá asi ne. Možná byto šlo za pomoci nějakého sloučeného kabelu(např.TechniSat MULTYMEDIA-Kabel 4 se skládá ze čtyř samostatných koaxiálních kabelů umístěných v PVC plášti. Venkovní má průměr kabelu 15mm)+ jeden 5 mm samostatný koax. Nebo máte někdo nějaké jiné řešení? |
Jirka 76
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 85 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmurčitě je tam dostaneš,podmínkou je aby byly "učesané"tzn.aby se nijak v té trubce nekřížily. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmmaximalnim vykonem bylo nacpat 5x Beldena H121 (5mm) do husiho krku 16mm v delce 8metru, to se mi uz podarilo , byli jsme na to 4, jeden rovnal, druhy mazal, treti cpal a ctvrty na druhem konci vytahoval, bylo to jak v pohadce o velike řepě, ale podarilo se, takze s 25 mm krkem si nedelej starosti , jen si to poradne poskladej a namaz mydlem. |
joki
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmNarovnej je pekne dokolecka, namazni citronovym jarem a jeden tlaci a rovna, druhy tahne a neni problem.Mydlem nemaz, naleptava plast kabelu a po case nevytahnes nebo jen s problemy. Jsou na to i specialni mazadla, ale to je drahe a v tomto pripade zbytecne. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmmôže byť jar aj bez vône :razz: |
mirop
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 175 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmLubrikační gel nemá chybu a neleptá! |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmKdysi, když mě to ještě živilo, jsme protáhli čtyři a pátý jsme namazali gelem a protáhli pérem na čištění odpadů. Jde to i pevným vázacím drátem. |
simon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 209 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmjar to rozežírá po několika letech |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmPřesně tak vázací drát a žádný mazání být nemusí, jedině mě :) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: 5x koax. do husího krku pr. 25mmSnad to půjde, kdysi jsem protahoval tři 7 mm kabely 20mm krkem, mazal jsem tekutým mýdlem, ale vždy se to někde zaseklo. Pan domácí tahal, já mazal a tlačil. 8 metrů nám trvalo tři a půl hodiny. Na závěr z pana domácího vylezlo, že ten krk nejde úplně kolmo dolů, že zeď je z kamene (starý domek) a tudíž ten krk kopíruje ty kameny a některé zatáčky nejsou zrovna ideální. |
Jirka 76
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 85 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|