, sekce: DVB-S přijímače |
|
Nahravánícombo přijimačů,ani po prohledání mnoha for jsem s jistotou nezjistil jestli některé HD comba zvládají nahravání z jednoho tuneru,při současném sledování druhého tuneru T/S.Je tu někdo,kdo to ví?CHci si koupit HDcombo,ale bez toho nahrávaní to neudělám!Děkuji.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
RE: NahraváníMně je jasné, o co ti jde, ALE :1. K čemu DVB-T tuner v combu, když máš i příjem ze satelitů ? Rovnou si pořiď dvoutunerový DVB-S se dvěma satelitními tunery a máš po starostech. Potom to bude pracovat tak, jak si přeješ... 2. Navíc na satelitech je lepší obraz než u pozemního vysílání a zřejmě tomu tak bude i v budoucnu. 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
|
|
Nojo ,alejá to potřebuji kvůli pozem.polákům,na satu na ně není spoleh ,snad jedině TNK/bez polsatu/,no ještě přichází v uvahu HD-box,a vykašlat se na combo a pozem,uvidíme,děkuji.Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
jojo, asi neporadím,taky uvažuju do budoucna podobně jako ty a mám stejný problém, taky zatím nevím co bych vybral, možná AZboxHD elite/premium s druhým DVBT tunerem ale nevím jak moc je to už vychytané (možná se někdo znalý ozve) a je to už složitější (LINUX) i když zase lepší "hračka", prý se má taky brzo objevit nějaký Opticum 9600TS (kdoví co z toho nakonec vyleze), Ferguson ariva HD combo má podle všeho hodně much a to co chceš právě zřejmě neumí. To co většinou ostatní doporučují - 2 x DVBs tuner - je řešení, ale pokud máš domácnost z více TV tak hned dva svody ze satu "spotřebuješ" na jednom místě a třeba kvůli další TV už musíš volit variantu s Quad konvertory což se mj. prodraží zvláště pokud přijímáš víe pozic bez motoru. DVBT si rozvedeš po baráku kam chceš třeba na deset míst vč. záchodu... myslím že combo má určitě něco do sebe pokud máš štěstí a dostatečnou nabídku z DVBt. Může se taky hodit když třeba padají trakaře a na satu máš tmu, a combo je podle mě lepší varianta než samostatné boxy dvbs a dvbt :lookaround: |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
NahravaniNevim, nevim, ale mam kombo sat prijimac s HDD a neni mozne divat se na sat a nahravat z dvb T. Otazka me zajimala a tak jsem googloval i na cizich forach a strankach vyrobcu ale prijimac co by to umoznoval jsem nenasel i kdyz mel treba dva tunery dvb S made in USA Zda se ze neni digital jako digital tj dvb S a dvb T a chodi bud jedno nebo druhe. Ale netvrdim ze je to nemozne. :) |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|