, sekce: Skylink |
|
Řekl bych, že bída s nouzíZkusil jsem ochutnávku CSfilm pře Skylink. A jsem velmi rozpačitý, spíše otrávený nekvalitou vysílání. Proboha, myslel jsem, že to je pro tvůrce programu i tak trochu fandovská záležitost, snad je to skenované z 35 mm filmů a tam to jde skenovat i v HD kvalitě. Na CS filmu to spíš připomíná skenovaní z amatérské osmičky Rv Jenže oni v té kvalitě vysílají i filmy a filmu a upoutávky. Nechápu to.To nemohou upravit barvy, křivky a doostřit ? Považuji to za veliký šlendrián. Podobně Nostalgia .... ta však nestojí 200 Kč měsíčně. Promiňte, bylo to ve mně jako v koze a muselo to ven. Tušíte někdo, proč to tak mršej ? |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíjá taky bych řekl to samý. filmovejch programů jak nas(r)áno a jeden horší než druhej. naštěstí existujou dobře zásobený videopůjčovny.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíVortimonde díky, že nejsem se svým názorem sám. Tady viním i Skylink, že jako jednička na trhu si neklade kvalitativní podmínky v zájmu svého jména a v zájmu 800 tisíc jejich abonentů. |
Nervoš
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíVortimonde, ale ty videpůjčovny jsou pro městské lidi, my venkovští s nimi máme problém, proto si platíme u Skylinku a přijatelná kvalita by měla bát samozřejmostí.Taky si nikde nekupuju tvrdé, či plesnivé rohlíky. A to jsem velký fanda Skylinku .... ale proš si mám nechat s.át na hlavu ??? ;P |
Nervoš
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíproto je asi u nás legální stahovat filmy z netu :))) tak hurá.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíVsetky filmy na kino CS a CSfilm su vysielane z DivX formatu , potazme je pouzity XviD . Najdu sa filmy, ,kde si vysielatel ani nedal namahu zo zaciatku odstranit trial logo DivX :))) |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzífakt? :laughing: no to je bomba, ještě jsem to nezaregistroval. já to moc nesledujuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíAno, stahování filmů je alternativa ;) , ale mně jde o to, že někomu máme platit za službu, kterou nedělá ani zdánlivě kvalitně a máme se tvářit, že to je bezchybné ....... tady postrádám logiku |
Nervoš
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzílen dobre sleduj. Dokonca davaju jeden film, ktory bol povodne na zaciatku s trial logom a nedavno ho opakovali - odstrihli zaciatok . tato uprava film celkovo ozvlastnila- kto ho nahodou nepoznal, az do konca sa nedozvedel, o co v nom vlastne ide. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíjá mám tendenci ti věřit. tenkrát měli nějakej výpadek na hustleru (to byl můj nejoblíbenější kanál) a bylo tam vidět menu nějakýho přehrávače s připraveným avi souborem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíPočúvajte chlapi, zamyslite sa ved väčšine to stačí a to tvrdia aký majú super obraz, to sú "TI" iný, ktorí sledujú tie j...é reality šou, superstar, celebrity hnoje a podobné zvratky a im to stačí, ved aj preto majú telenovely úspech pre nič len pre SPROSTU a obyčajnú povahu a nenáročnosť niektorých jedincov v naších krásnych krajinách. Toľko, čaute, dúfam že Chelsea dá dole tých červených ZMRDOV!3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 196 |
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíjá se nepovažuju za nijak náročnýho diváka a přesto jsem zhnusen. fakt NEJSEM náročnej, moje aktuální hobby je sledování dokumentů o ufo na youtube :laughing: víte třeba, že v roce 1997 se v populárním rozhlasovém diskuzním pořadu (v USA - moderátor Art Bell) objevil telefonát od zmateně a paranoidně působícího muže, který podle svých slov pracoval dříve v tajemné "oblasti 51". jeho hlas vůbec nepůsobí dojmem nějakého vtipu. hovor byl okamžitě odpojen a s ním kupodivu i celá stanice, což se jinak nestalo za dlouhé roky vysílání! po deseti vteřinách byla opět on-air a fungovala na záložní generátor. zajímavéwww.youtube.com/watch?v=ee3bld4lTG0 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
re:Ono se to týká všech našich televizí.Musím,ale říci,že už jsem na ČT viděl pár starších filmů v novém oskenování.Třeba teď byla v Čétéčku ukázka z filmu Pension pro svobodné pány a světe div se,měl jsem na své širokoúhlé tv ještě letterbox-takže 20:9!Snad se toho v budoucnu dočkáme ve větší míře,ale nečekám to od CS Filmu a dalších minoritních PAY TV,ale od našich velkých televizí.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 808 |
|
|
RE: loga DivX a přehrávačDřív ty loga DivX bejvaly k vidění na arabských kanálech na Hotbirdu 13E. Jednou se tam i mihnul film přehrávaný z DVD s popiskama /DVD play/.Podle pár opic se nemůže hodnotit celá ZOO
|
eukubus
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 173 |
|
|
RE: Řekl bych, že bída s nouzíCopak,chtěli byste Buriana barevně, 16:9, HD kvalitu, zvuk 5,1? Tůdle...Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
Ale kubo ......Vybarvovat staré čb je incest. Ale dobře naskenovat 35 mm film a odstranit nedostatky by měla být samozřejmost _ technicky je to možné a řekl bych, že to není ani nikterak nákladnější, než to o(nevhodné slovo)Měli by mít všichni, co se kolem toho motaj, větší úctu k těm starím filmům. |
Nervoš
|
|
pardon,ke starším filmům |
Nervoš
|
|
Téma: Řekl bych, že bída s nouzíJe to uplně super mi se to libi nehledě na to že platite par fuku a nevim co byste ještě chtěli jsou to stare filmy a jsou velice dobre,kvalita je horši ale to mi nevadi,jen tak dal. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|