Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Humax 5500 CRCI blbne

Ahoj, můj 11 let starý Humax 5500 najednou začal blbnout. Nejde na něm ani ČT24. Obraz se rozpadne na kostky a pak napíše vložte vaši Smart kartu. Nejdou ani naladit programy, vždy vypíše nezdařené ladění. Poloha satelitu je 100% správně. Motor se otáčí také správně. U DigiTV je to to samé, nejrřív na sekundu kostky, pak vložte kartu. Kondenzátory ve zdroji jsou vyměněné před rokem. Přijde mi to jakoby odešel tuner, nebo dekodér??? Díky za info.

arns
Registrace: 10/2004
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Humax 5500 CRCI blbne

No zkontrolovat zdroj většinou to je tim.Pokud nemáš čím tak to svěř odborníkům.Adresa zde na stránkách.Pokud jsi poblíž Havl.Brodu tak zdroj neni problém.

koax
Registrace: 2/2008

Taky bych z toho podezříval zdroj.Nikdy není dáno,že vyměněné elyty jsou pořád dobré.Záleží na kvalitě kondíků.

hobza
Registrace: 9/2006

Také bych typoval na zdroj-u jednoho zákazníka jsem měnil také všechny elka a za 4 měsíce byl znovu zpět a zase vyboulené elko.Tentokrát jsem použil jinou značku a ted to drží. Bylo by zajímavé, doporučit nebo hodnocení kvality těch elko co se týká vyrobce.Některé jsou opravdu šmejdy , přesto že jsou na 105 C. Beat.

beat
Registrace: 3/2008

Dědečka vyhoď a kup něco nového, od 1300kč si můžeš vybírat podle libosti.A dokonce s nahráváním PVR stroj od 1700kč. Možností je mnoho.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

to bude jen nejakej odpurek :laughing:

jopo166
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra