Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Levný komplet SkyLink?

Sháním babičce a dědovi k Vánocům komplet pro SkyLink. Jim je úplně jedno, jaký přijímač to bude, hlavně aby to šlo. Cenově bych se potřeboval vejít do 4000 Kč. Pár satelitů jsem již montoval, takže to zapojím sám.

Našel jsem na internetu tohle - http://www.okcomputers.cz/satelitni-komplet-topfield-tf-6000cr-topfield-set-skylink-60/d-81840/
Stačí ale 60cm pro bezproblémový příjem? Nebudou problémy třeba při sněžení?

Pak jsem našel ještě toto - http://www.okcomputers.cz/satelitni-komplet-topfield-tf-6000cr-topfield-set-skylink-80/d-81841/
Není to o tolik dražší a družice navíc by nebyla k zahození. Jen by mě zajímalo, jak to je s instalací? Není to nějak složitější, když tam jsou dvě družice?

Mám vzít něco z tohoto nebo víte o lepší nabídce třeba někde v e.shopu? Díky...

tomygo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Levný komplet SkyLink?

116 Eur komplet aj s kartou v 1cdc. spokojnosť!!!

lubomir63
Registrace: 6/2006

ten topfield bude asi lepší, než nějaký opticum. a nebo se koukni na mascom nebo homecast. a vezmi 80-tku s tím monoblokem, když už. ta astra 19E se určitě vyplatí.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

A kde jsi to sehnal? Jinak tohle je taky s kartou - prostě bych potřeboval do 4000Kč včetně karty. A kartu STANDART - neomezenou, aby šly tyto stanice:
ČT1
ČT2
ČT24
ČT4 Sport
ČT HD
Prima TV
Prima COOL
TV Barrandov
Nova
Nova Cinema
Nova HD
Óčko
Z1
Noe TV
Public TV
STV Jednotka
STV Dvojka
STV Trojka**
Markíza**
Doma**
TV JOJ**
JOJ Plus**
TA3

tomygo

A co tohle http://www.sepo-nb.cz/16584-satelitni-komplety/45876-gosat-gs-2000cr-kompl-cslink/ R^

tazi
Registrace: 10/2007

a není to nějakej hnůj, ten gosat? zase aby jim nedaroval takovej nějakej danajskej dar.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Pisou tam cs link,ale je to sky-link :8)

tazi

Je to prakticky golden,ale s ofiko CRW

tazi

@tomygo

Když už jsi pár satelitů montoval, tak se ti divím, že chceš kupovat celý set, a že si ho nenavrhneš sám k obrazu svému :lookaround: .

netace
Registrace: 12/2008

Satelitní přijímač GoSAT GS2000CR je určen k příjmu především českých a slovenských satelitních programů kódovaných v systému Cryptoworks (CSlink, Skylink, UPC). Samozřejmostí je perfektní čeština v OSD menu, v EPG a také v teletextu. Pro propojení s vašimi AV přístroji slouží konektory na zadní starně přístroje. Naleznete zde 2x SCART konektory 1xRCA video výstup (kompositní) 2xRCA audio výstup a 1x (RCA) S/PDIF digitální audio výstup. K aktualizaci software slouží konektor RS 232, který se nachází taktéž na zadní straně přístroje.

? MPEG- 2 digitální, plně kompatibilní
? 1x slot Cryptoworks
? Vstupní frekvence 950~2150 Mhz
? 1 LNB vstup (F-Type), IF signální smyčka
? 4 000 TV & Radio kanálů
? DiSEqC 1.0 a DiSEqC 1.2
? Rychlé přepínání mezi programy
? Snadná instalace
? Uživatelsky přívětivé menu na obrazovce
? EPG elektronický programový průvodce
? Teletext s podporou VBI a OSD
? Dětský zámek
? Multiijazyčné OSD menu
? 2x SCART, 2xRCA audio, 1x (RCA) S/PDIF, RS232
? Modulátor

tazi

urcite doporucim bezproblemovy Topfield TF6000CR s certifikovanou Cryptoworks cteckou, Monoblok LNB, 80 CM parabolu FE , to koupis uz i pod 4 tis. za nejakych 3 900 kc s dph treba na (nevhodné slovo) a nekterych dalsich serverech

azboxak
Registrace: 9/2007

pouzij google, nebo treba satzona .cz a dalsi prodejci

azboxak

Lubomír63....

...áno,len aby sa ti nič nepokazilo,lebo potom s reklamáciou si užiješ Rv

Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!

sivko44
Registrace: 10/2006

Asi zůstanu u toho kompletu na dvě družice s Topfield 6000CR, co jsem psal v prvním příspěvku.

A že bych nebral celý komplet a vybral si sám co chci, mě napadlo... Kouknul jsem na OMKO .CZ a jen samotný Topfield 6000CR plus karta SKYLINK STANDART vyšly přes čtyři tisíce...

tomygo

Omko je drahe

miku

když už si pár satelitú montoval, tak se podle skušeností, z montáží získaných, rozhodni sám. Vždyť budeš vědět, který má citlivější tuner, který ukazuje korektně informace o signálu, BER, a který má jakou čtečku SMART karet. Tady platí: sto lidí sto názorú.

nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku

pepiino
Registrace: 10/2006

nyslím,že to ČT HD a NOVA HD ti v kompletu do 4tisíc nepoběží.

stuka
Registrace: 2/2008

re:sivko44

nemaluj čerta na stenu!!! Už pekných pár vecí som od nich kúpil a zatial ide všetko. Dúfam že to tak aj zostane.

lubomir63
Registrace: 6/2006

Koupil jsem pro máti ve Zlíně v H-centrum komplet na dvě družice Topfield TF6000CR za 3.790 Kč, super cena. Doporučuji.

mispi
Registrace: 1/2009

jo ale to bude s 60c, parabolou .. co jsem kde nasel nejlevneji s monoblokem a 80cm FE tak 3900 kc s dph na satzona .cz

azboxak

pro azboxak

Ne, byla tam parabola 80 cm.

mispi
Registrace: 1/2009

Ak im nekúpiš HD prijímač,tak zabudni na HD České programi.Kúp ím Ferguson-Arivu 200-HD-PVR.Prečítaj si recenziu na ňu a potom sa rozhodni. :O

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra