, sekce: Jiné placené TV |
|
moduly a EMUrád bych se zeptal co v současné době lze otevřít na modulech a který byste poradili? dosud jsem užíval na EMU Openbox 800, posunu se někam koupí nového přístroje s modulem, nebo zůstanu jen u toho co v EMU umí Openbox? předem díky za rady |
geparde
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
RE: moduly a EMUCo si myslíte o novince,která brzy přijde na trh?Je možné,že přijdou s průlomem ve schopnostech jeho předchůdce,nebo bude jen na to,o čem píše článek?http://laki.dvhk.pl/index.php?id=228 Registrován: 12/2007, Autor: tkan |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: moduly a EMUNajlepšie emu je holá baba a potom dreambox.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: moduly a EMUemu zvladne diablo rev2.2 aj 2.3, matrix reloaded , t-rex aj ine moduly... R^ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
RE: moduly a EMUtakže se da říct že na emu je lepsí dreambox než moduly |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
|
|
RE: moduly a EMUasi len ten dreambox a jeho klony. Samotné moduly sa v dnešnej dobe ani neoplatí kupovať.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: moduly a EMUa jesště IPBoxiDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
|
|
RE: moduly a EMUSamotné EMU zvládne open 810 i nejnovější dreambox stejně. Nikde se neposuneš.Posunout se můžeš pokud přidáš cardsharing přes síť. Samozřejmě pokud máš přístup na takový server jinak jsi tam kde si byl. Můžeš i platit vygogli v přohlížeči "cardsharing" Tady je vhodný linuxový přijímač HDbox, Azbox nebo předražený Dreambox a pod. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: moduly a EMUno a na kterem linuxu funguje nejlepe nahravani na hdd |
bambule
|
|
RE: moduly a EMUjinak přístup na cardsheiring je za penize ne? |
bambule
|
|
bambuleJe problém před cardsharing dát "free" do vyhledavače?Studuj vybírej co je pro tebe nejvhodnější. Pečení holubi lítají do úst jen králi. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: moduly a EMUkoukal jsem ted lehce do vyhledavače tak koukam jsou i free jo?no a ktery teda linux vybrat stači teda azbox hd elite bohate jo a nebo si mam připlatit na nejaky drahy co lepe maka poradí nekdo |
bambule
|
|
RE: moduly a EMUfajn a jak se dá dostat k cardsharing? jak se dá zjistit takový server? díky moc předem... |
geparde
|
|
RE: moduly a EMUnapsal jsem to špatně, mám Openbox81O,takže na něm sleduji jen...jednu TV, je snad možné přijímat i něco víc? |
geparde
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|