Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Neo PDP Full HD Panasonic TX-42G10E a váš názor

Dobrý den, chtěl bych zakoupit televizor a zaujal mě i díky doporučení známého v prodavače, televizor nové řady NeoPDP Panasonic TX-42G10E. Rád bych znal Váš názor na tuto volbu a na technologii NeoPDP. Podle toho co mě bylo předvedeno na prodejně a to i Analogový signál, jsem byl spokojen. 106 cm uhlopříčka je pro mne maximum. Předem děkuji za názory.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Neo PDP Full HD Panasonic TX-42G10E a váš...

TV mam cca 3měsíce mužu jen doporučit ale chce to digitalní zdroj signalu - satelit je nutností na analog si nekupuj žádnou novou TV

petr333
Registrace: 5/2006

Neo PDP Full HD Panasonic TX-42G10E

Mám ji taky akorát nevím jestli mohu přehrát nějaký film (avi)v tom slotu SDHC a hudbu mp3 atd .Fotky tam jdou.Jinak jede v pohodě (Skylink)

jos72
Registrace: 6/2007

Velmi slusny stroj, daval jsem jich ted nekolik a za tu cenu, zejmena v kombinaci s HD sat.prijimacem velmi pekne. Ocenil bych i nadprumerne slusny DVB-T tuner.

J a
Registrace: 7/2005

Děkuji za názory tak jdu do toho.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

Panasonic ma vseobecne dobry a citlivy dvb-t tuner kompaktni barvy stabilni ostry obraz mislim si,ze by mu mohl pan sony a ostatni firmy zavidet asi je to proto ze se tento zobrazovac vyrabi v cechach a vyrobce je obeznamen jak to vlastne je se silou a pokrytim digitalu R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

nechci Vám kazit radost , ale nemá přirozené barvy udělejte si srovnání s jinými plasmami v této třídě,
nekoukejte na HD vysílání z 95% stejně sledujete SD (jiná možnost není)
HD stroj je pochopitelně nutností

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

S tim, co me proslo rukama je ten Panasonic ve sve tride celkem king a je to dobra koupe. Lepsi nez soucasne srace od Samsungu, kde DVB-T tuner je k zbliti, barvy hrozne a kosteckuje tam snad i OSD menu. Slusne hrajici jsou i Bravie od SONY, ale ne v teto cenove tride.

J a
Registrace: 7/2005

Tento 600 herzovy televizor je velmi chvaleny aj ORF technikmi,takze natom nieco musi byt,hlavne co sa kvality tyka R^ :)

Power150
Registrace: 3/2009

nejsem prodejce, ale měl jsem možnost 14 dní den co den 47 testovat 50 mě přišla až moc velká, i když jsem ji za Samsunga vyměnil a zrovna 50 (B650)
O sračce bych právě za ty peníze mohl hovořit o výše uvedeném panáku, protože jak píši nemá věrný obraz, ale to bychom museli porovnat dvě hrající vedle sebe a já měl tu možnost (i tenisový kurt zobrazuje panák jinak) a to je průser.
To co uvádíš ty na samsunga o kterém píši já nemůže být ani řeč.

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

doteraz som si myslel ze Babui je odornik, ale len doteraz, prvy krat ma nahlodal ked tvrdil ze do arivy 200 sa seting da nahrat len cez kabel , terajsim tvrdenim o panasonicu to dokoncil , prosim berte jeho nazory len s velkou rezervou. rukami mi prechadza velke mnozstvo tv a tvrdit ze G-rada od panasoniku nema verny obraz je hlupost roka (a to naozaj nikoho nechcem urazat nie je to moj styl).
aby som to uzavrel kupou G-rady nemozte nic pokazit, a dokonca si dovolim nesmelo tvrdit ze bude mat jeden z najlepsich TV v danej cenovej kategorii. aj ked teraz ma velmi milo prekvapila obrazom a cenou U-rada panasoniku

antal71
Registrace: 3/2008

@PC1

Ešte si to dobre rozmysli: https://www.parabola.cz/forum/topic-42466/. Tie PX,PV...80EA rady, sú obrazovo najvydarenejšie.

Milan C
Registrace: 4/2006

PX,PV rady su minulost, neviem ci sa este daju zohnat i ked nikto nepopiera ze boli velmi vydarene. rozdiel v spotrebe hd -full hd sa uz riesil 100x, je pravda ze full hd TV ma vyssiu spotrebu , ale nie je to ziadna tragedia, a len tak naokraj som presvedceny ze do roka to riesit nebudeme nakolko vyroba hd panelov pomaly ale isto konci.

antal71

PX rady sa dajú ešte zohnať, škoda ich, ale pokrok nezastavíš.To je pravda. Neviem, či si myslel plazmových panelov, lebo tie naberajú druhý dych.Hlavne po tom, čo EU dala "ultimátum" o znížení spotreby plaziem.Napr.Panasonic u plaziem už koná.

Milan C
Registrace: 4/2006

@antal
za odborníka mě považovat nemusíš....
1.setting do arivy jsem opravdu nevěděl od první chvíle, že jde přes USB, když jsem pohodlně vše upravil v editoru, zazálohoval a poslal
2.nebav se se slepým o barvách, asi tak zní staré dobré rčení, ty 117 jsem koupil dvě a do 14-dní šly z domu, neříkám, že film+HD z hellsatu byl špatný ba naopak prvotřídní, ale to je tak všechno, na naše poměry co ze SAT přijímáme to prostě nejde, nejsem zaujatý, já bych se na to díval ne ty, který možná si nastaví prodejní mód v prodejně a za svitu zářivek je obraz "pěkný". ale je to klam.
Pouze jsem odpověděl na otázku tazatale a zareagoval na odpověď, (už nevím koho) že jsou Samsungy (nevhodné slovo).
Nevím proč vyzýváš čtenáře, aby mé názory braly s velkou rezervou, když právě zde "odborná veřejnost" určitě k tomu má co říci, při každodenním použití určitých zařízení či technologií a právě to nejsou prodejci, kterým jde jen o jedno,
jak píše alfasex
Ať se daří!!!
rád se s tebou podělím o věcné názory,
apropo s tím USB, jak jsi to popsal to byla dobrá práce!!!

Babui

ja nikdy neberiem niekomu jeho nazor, ale ked sa da vierohodne spochybnit tak nato upozornim ostatnych. to ze g-rada od panasoniku nepodava verne farby je podla mna, a podla mnohych uzivatelskych skusenosti , recenzii, cisty nezmysel. nie som predajca ani zastanca ziadnej znacky iba holych faktov i ked ziskanych iba na zaklade mojich skusenosti a vedomosti. to neznamena ze tvoj nazor je zly a len dokazuje ze kolko ludi tolko chuti a TV(nielen) si musi vybrat kazdy sam

antal71

děkuji, že jsi odepsal, ano je to věc názoru, osobně jsem prezentoval to co jsem mohl na vlastní oči vidět a bylo to pouze mé osobní zklamání, které jsem okamžitě řešil.
Ano berme to jako upozornění nebo vnímání,, že to každý vidíme úplně jinak (nemyslím nás dva)

Babui

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra