, sekce: Zkušenosti |
|
použítí flash pamětí pro nahrávání hd programůMáte někdo zkušenosti s používáním flash pamětí s nahráváním programů vysílaných v hd ? Při nahrávání nova hd mi vynechává zvuk. Jakou rychlou flash paměť by jste mi doporučili ? Děkuji |
kurzor
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: použítí flash pamětí pro nahrávání hd prog...To ani není o rychlosti flaschy,ale o rozhraní USB.Tam je problém.Některý HD program to zvládne(nízká dat.rychlost).Někdy to nezvládne ani SD program.Zkoušeno na Sabu Ultimate.Netvrdím,že jsou na tom jiné příjmače stejně.Přídil jsem 1Tb HDD a jsem spokojený.Flaschy jsem měl dost kvalitní.Corsair a Kingston DataTraveler. |
Liska
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
|
|
RE: použítí flash pamětí pro nahrávání hd prog...v HD je vyšší datový tok a proto je nutné aby flash paměť měla co největší rychlost zápisu cca. 15Mb/s.Třeba tato. Thttp://www.softcom.cz/produkt/a-data-xupreme-16gb-usb-20-cerny-flashdisk-readyboost-200x30mb/shlinikovy/?flist=1 |
Hanz
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 73 |
|
|
RE: použítí flash pamětí pro nahrávání hd prog...mám Mascom 2100 USB a Corsair Voyager GT 16GB, kombinace zatím naprosto v pohodě (do PC se mi pořad stahuje rychlostí kolem 30MB/s)http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53651 |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
|
|
Máteněkdo vyzkoušenu nějakou vysokorychlostní flash spolu s Vantage 7100? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
to LiskaV rychlosti rozhrania urcite problem nebude. USB 2.0 je dimenzovane na datovy tok ca 480Mbit/s ak si spravne spominam co je cca 60MB/s.Napr Ariva 200 ma v navode pisane pouzitie zariadenia s rychlostou zapisu min 10MB/s. A pani rozlisujte medzi rychlostou zapisu a citania, nieje to 1:1. Mam Kingston 16GB USB s 10MB/s zapisom a bez problemov v Ariva 200. |
PVi1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 11 |
|
|
To PVi1Liška chcel napísať: "v rýchlosti rozhrania prijímača". Niektoré prijímače,ako trebárs SAB Ultimate,resp.klony Octagonu (ktovie čo je klon čoho),proste HD nahrávanie cez USB nezvládajú korektne (preto majú e-SATA).GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|