, sekce: Programy na orbitu |
|
Thor: Fishing and HuntingVysílá nekodovaně.Zatím.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
|
|
RE: Thor: Fishing and Huntinghttps://www.parabola.cz/forum/topic-42469/ |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
|
|
Volně vysílatelný Fishing..?čau je možné ten fishing...... chytnout na satelitu Thor 6 na starou kartu Gital (Cryptoworks),aniž by se muselo něco platit,pochopitelně by to byla zahraniční verze.co jsem se díval na netu byla tam tabulka - satelit Thor 6 a tento program by i v kódování Cryptoworks,Conax,Irdeto2, Nagravision 3. Kamarád je velký rybář a ptá se na to.Má parabolu s motorem tak natáčení není problém. U Skylinku by musel platit balíček Flexi,kvůli jen tomuto jednomu programu. dík :) |
talíř62
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 47 |
|
|
talíř62nie nieje to mozne, kamarat si musi nechat zajst chut.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
RE: Thor: Fishing and Huntinga v čem je zádrhel že to nejde chytnout,můžeš mi to prosím vysvětlit? |
talíř62
|
|
RE: Thor: Fishing and HuntingTakze len v jednoduchosti a kratkosti. Chytnout to de, ale zo starou Gital kartou moze skrabat akorat v zime okna, kedze uz je neplatna a este aj od celkom druheho operatora.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
jiný nestačíHotbird 13E Fishing TV 11,470/VAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: Thor: Fishing and Huntingno jasný gital karta = CS link (společný majitel vlastní i Skylink)Gital karta mu stále jede a stále není určeno napevno vypnutí programů. Teď nevím jestli mi psaly ze Skylinku nebo CS Linku že neví kdy to vypnou,kdyby to v brzké době chtěly vypnout tak už mají jasně daný termím.Nebo to taky může být třeba za 1 nebo 2 roky (můj názor). tak zkouším a ptám se jestli by to nešlo ještě na nějaký čas ty rybáře zdarma mu chytnout. (Buď po ní nebo do ní-pořekadlo) |
talíř62
|
|
RE: Thor: Fishing and Huntingstačí jestli je to ono na tom Hotbird.A pojede (chytne) to s tím starým kódováním Cryptoworks? |
talíř62
|
|
NeboHotbird 13E Passione Pesca 11,661/VNebo v kodu dobrej Na 75E Okhota + Rybalka 12,579/V Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
talíř62Bez karty mistřeAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Thor: Fishing and Huntingjestli to bude fachčit tak mu uděláte véééélkou radost. R^ |
talíř62
|
|
RE: Thor: Fishing and Huntinglen ak chce tomu rozumiet musi vediet po taliansky |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 714 |
|
|
mjamriskaBratře, neznáš rybí řeč?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Thor: Fishing and HuntingNech si naladí Platforma HD/Tricolor (36E) tam ide sovietska verzia Rybalka a Achota v emu, či inom pštrosovi. :) |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
|
|
juzekja len aby ste ho nenazhavili a on bol potom sklamany |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 714 |
|
|
RE: Thor: Fishing and Huntingjak to mám chápat Platforma HD/Tricolor 36E?On nemá HD přijímač,tak proč ta platforma HD? |
talíř62
|
|
talíř62Nebylo by lepší mu dát odkaz na youtube?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: Thor: Fishing and HuntingMusíte brát že já jsem tady registrován jen pár dní.Tak potřebuji psát zatím vše "polopatě".A přesně navést :))) Je tohle správně?= Ruská platforma Trikolor vysílá na satelitu Eutelsat W7 (36°E). A není to zpoplatněno ty "2 ruský rybí stanice" když je to HD? Prosím nějakýho dobráka (nechci žádnýho rejpala nebo nerváka)aby mi to spolehlivě vysvětlit. dííík ;) |
talíř62
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|