Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Levný komplet - SKYLINK?

Psal jsem tu již dopoledne, ale téma "zapadlo" na druhou stranu, proto to napíšu sem. Původně jsem chtěl pořídit komplet s Topfield 6000CR, ale bohužel skoro nikde není skladem a prý jen tak nebude... Zkoušel jsem v různých obchodech vybrat jednotlivé komponenty zvlášť, ale prostě se do 4000Kč nevejdu.
Jako náhradu jsem našel toto - http://www.okcomputers.cz/strong-srt-6502/d-74622/
Je to pro rodiče a těm je jedno, co to bude za přístroj - spíš jde o to, aby základní úkony zvládli i starší lidi - je tedy tento přístroj bez problémů?

A ještě mě zarazil seznam programů:
Neomezeně ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Nova, Nova Cinema, Prima, Noe (karta SKYLINK). Lze aktivovat Galaxie sport, CS Film, XXX Xtreme, HBO, FILM BOX a NONSTOP KINO.

Třeba slovenské stanice, Barrandov nebo Prima Cool zde nejsou. Ale zřejmě je to jen chyba popisu, ne? Nebo existuje víc druhů SkyLink karet než s omezením pouze na ČT a STANDART? Díky

tomygo
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Levný komplet - SKYLINK?

Co je základní nabídce, či balíčcích se podívej na web skylinku. Na to bys ale mohl přijít i sám, ne? (že ten prodejce má asi starý popis)

šibal
Registrace: 8/2009

Já si to myslel, ale je tam i obrázek se starou kartou... Tak mě spíš šlo o to, jestli na starý kartě není míň programů(pokud teda není i ta fotka stará).

tomygo

Tady ho mají :
http://www.kramky.cz/digitalni-televize/

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Strong

bych tedy opravdu raději nekupoval. Podle toho popisu je zřejmé, že se jedná o hodně starý výpis programů. Ono totiž stačí se podívat přímo na stránky CS-Linku nebo SKY-Linku, a člověk hned ví jak se věci mají. Pokládáš tedy otázky na nesprávném místě. Pokud jde o levný komplet na CS programy, pak já osobně mám BigSat 7800 včetně neomezené karty, LNB a paraboly za 3790,- Kč. Sehnat tedy komplet do 4000,- jistě možné je.

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

RE:Levný komplet - SKYLINK?

Ty si myslis ze cte kazdy na foru jen prvni stranku :((( kdyz uz tedy vis co koupit a mas internet tak si snadno tento komplet najdes nevim jestli ho mas nejak bloklej nebo te k nemu poustej jenom v urcity cas kup si to treba na:http://www.eltasat.cz/satelitni-komplety/satelitni-komplet-topfield-tf-6000cr-skylink-1tv-1-druzice a nedelej dedeckovi tak drahou montaz a pak se do toho vejdes :laughing: :laughing:

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Kdyby sem každý psal téma znovu,když "zapadne" na druhou stránku to bychom to zase dopracovali........ :-/ .Vyber "něco" v akci,nech si to předvést v obchodě,tím si vyzkoušíš jak je to s jednoduchostí ovládání a basta fidly.....Prolez si zde na Parabole aspoň Měsíc zpátky všechna témata o satelitních přijímačích a určitě nalezneš kýžené odpovědi. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

nebo toto: http://www.eltasat.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2838

Jira
Registrace: 1/2007

A pokud máš "doma" připojení k "INTERFERNETU" tak máš neomezený zdroj informací,takže se sním nauč trošku "dělat".https://www.parabola.cz/forum/result-15893/

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@Jira

at si da radsi jenom jednu druzici tu pri trose stesti nastavi sam ale na monoblok bude muset vzit technika (treba jenom spinaci matice v prijimaci)to se to pak dedeckovi pekne prodrazi:darek zdarma-instalaci plati dedecek,to me teda p.s.r,peknej giftik :))

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

@tomygo

jinak u vsech prijimacu plati obecne (kdyz je nekdo fundovany uvede v chod)cervene tlacitko off vypnout kurzor nahoru-dolu,ciselna tlacitka,program plus nebo minus ostatni funkce pro duchodce zcela zbytecne a zbytecne by jsi jim motal hlavu(vlastni zkusenost)

skohy

Topfilend + 80CM parabola + LNB monoblok + Skylink bez omezi na za 3900 kc s dph na satzona .cz a dalsich serverech ..staci gooooooooooooooogle :)

azboxak
Registrace: 9/2007

Já bych teda do železa 80 nešel. :-/

lukin
Registrace: 7/2007

cslink a 60tka 3600kč

pierrepetr
Registrace: 5/2006

kvalitni zelezo je uplne bez problemu, a spis 80cm nez 60cm ... 80 cm je jistota za kazdyho pocasi a za kazdy situace

azboxak
Registrace: 9/2007

Co máte všichni prázdnou peněženku.Pak si kupujte komplety se Strongama.To je nutný se vlézti do cca.4000Kč.Satelit si nekupujete na 2 roky záruky.Což některé stroje nemusí vydržet.A po záruce spláčete nad ušetřeným penízkem.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra