, sekce: Skylink |
|
Levný komplet - SKYLINK?Psal jsem tu již dopoledne, ale téma "zapadlo" na druhou stranu, proto to napíšu sem. Původně jsem chtěl pořídit komplet s Topfield 6000CR, ale bohužel skoro nikde není skladem a prý jen tak nebude... Zkoušel jsem v různých obchodech vybrat jednotlivé komponenty zvlášť, ale prostě se do 4000Kč nevejdu.Jako náhradu jsem našel toto - http://www.okcomputers.cz/strong-srt-6502/d-74622/ Je to pro rodiče a těm je jedno, co to bude za přístroj - spíš jde o to, aby základní úkony zvládli i starší lidi - je tedy tento přístroj bez problémů? A ještě mě zarazil seznam programů: Neomezeně ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Nova, Nova Cinema, Prima, Noe (karta SKYLINK). Lze aktivovat Galaxie sport, CS Film, XXX Xtreme, HBO, FILM BOX a NONSTOP KINO. Třeba slovenské stanice, Barrandov nebo Prima Cool zde nejsou. Ale zřejmě je to jen chyba popisu, ne? Nebo existuje víc druhů SkyLink karet než s omezením pouze na ČT a STANDART? Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?Co je základní nabídce, či balíčcích se podívej na web skylinku. Na to bys ale mohl přijít i sám, ne? (že ten prodejce má asi starý popis) |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?Já si to myslel, ale je tam i obrázek se starou kartou... Tak mě spíš šlo o to, jestli na starý kartě není míň programů(pokud teda není i ta fotka stará). |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?Tady ho mají :http://www.kramky.cz/digitalni-televize/ Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
Strongbych tedy opravdu raději nekupoval. Podle toho popisu je zřejmé, že se jedná o hodně starý výpis programů. Ono totiž stačí se podívat přímo na stránky CS-Linku nebo SKY-Linku, a člověk hned ví jak se věci mají. Pokládáš tedy otázky na nesprávném místě. Pokud jde o levný komplet na CS programy, pak já osobně mám BigSat 7800 včetně neomezené karty, LNB a paraboly za 3790,- Kč. Sehnat tedy komplet do 4000,- jistě možné je.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 695 |
|
|
RE:Levný komplet - SKYLINK?Ty si myslis ze cte kazdy na foru jen prvni stranku :((( kdyz uz tedy vis co koupit a mas internet tak si snadno tento komplet najdes nevim jestli ho mas nejak bloklej nebo te k nemu poustej jenom v urcity cas kup si to treba na:http://www.eltasat.cz/satelitni-komplety/satelitni-komplet-topfield-tf-6000cr-skylink-1tv-1-druzice a nedelej dedeckovi tak drahou montaz a pak se do toho vejdes :laughing: :laughing:Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?Kdyby sem každý psal téma znovu,když "zapadne" na druhou stránku to bychom to zase dopracovali........ :-/ .Vyber "něco" v akci,nech si to předvést v obchodě,tím si vyzkoušíš jak je to s jednoduchostí ovládání a basta fidly.....Prolez si zde na Parabole aspoň Měsíc zpátky všechna témata o satelitních přijímačích a určitě nalezneš kýžené odpovědi. R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?nebo toto: http://www.eltasat.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2838 |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?A pokud máš "doma" připojení k "INTERFERNETU" tak máš neomezený zdroj informací,takže se sním nauč trošku "dělat".https://www.parabola.cz/forum/result-15893/Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
@Jiraat si da radsi jenom jednu druzici tu pri trose stesti nastavi sam ale na monoblok bude muset vzit technika (treba jenom spinaci matice v prijimaci)to se to pak dedeckovi pekne prodrazi:darek zdarma-instalaci plati dedecek,to me teda p.s.r,peknej giftik :))Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
|
|
@tomygojinak u vsech prijimacu plati obecne (kdyz je nekdo fundovany uvede v chod)cervene tlacitko off vypnout kurzor nahoru-dolu,ciselna tlacitka,program plus nebo minus ostatni funkce pro duchodce zcela zbytecne a zbytecne by jsi jim motal hlavu(vlastni zkusenost)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?Topfilend + 80CM parabola + LNB monoblok + Skylink bez omezi na za 3900 kc s dph na satzona .cz a dalsich serverech ..staci gooooooooooooooogle :) |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?Já bych teda do železa 80 nešel. :-/ |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?cslink a 60tka 3600kč |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?kvalitni zelezo je uplne bez problemu, a spis 80cm nez 60cm ... 80 cm je jistota za kazdyho pocasi a za kazdy situace |
azboxak
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: Levný komplet - SKYLINK?Co máte všichni prázdnou peněženku.Pak si kupujte komplety se Strongama.To je nutný se vlézti do cca.4000Kč.Satelit si nekupujete na 2 roky záruky.Což některé stroje nemusí vydržet.A po záruce spláčete nad ušetřeným penízkem. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|