, sekce: Příslušenství |
|
z quatra uni singelZdravím priatelia. Neviete niekto o utilitke, ktorá mi spraví s konvertora quatro univerzálny singel. Ide mi o pohodlnejšie nastavovanie príjmu pomocou meráka Trimax SM3500 a väčšinou montujeme konvertory quatro. ĎakujemPokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
|
|
Utilitka to nespraví...Multiswitch - nejlevnější MS 5/4, chce ale napájení... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
RE: z quatra uni singelPoužitie multiswitcha je jasné, ale potom prídem o ten komfort, keď budem musieť ťahať so sebou napájanie. Neexistuje nič čo by prepínalo podľa 13/18 V a 22kHz ? napájanie po koaxe samozrejme... lebo inak si to budem musieť vyrobiť.Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
|
|
RE: z quatra uni singelPripoj Quatro LNB na 4/1 DiSEqC prepínač a v meráku v setingu doplň ku každému ref. TP v danom pásme a polarite príslušný DiSEqC port. Potom budeš mať napr. :Lo-H / DiSEqC1 Lo-V / DiSEqC2 Hi-H / DiSEqC3 Hi-V / DiSEqC4 Na meranie to určite postačuje. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
|
|
Celé je to nesmysl!Parabolu nastavuji vždy podle nějakého referenčního TP. Na to mi stačí jeden výstup z QUADu. Nechápu dost dobře ten požadavek na přepínání všech pásem a polarizací, to přece není potřeba. HH mi bohatě stačí!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 699 |
|
|
Chyba lávky.Jeden vývod z QUTRa, nikoliv z QUADu.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 699 |
|
|
Pre enikaA Ty nevieš, že do rozvodu Treba dávať vyrovnanú charakteristiku a že skew sa nastavuje podľa spectra?Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|