Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Astra 3

Zdravím, mám problém s doladěním sat. přijímače all-box. Mám kartu sky link- podařilo se mi nasměrovat astru 3 doladil jsem české programy, ale na frekvenci novy se mi však nezobrazuje signál. čt 1,2 a slovenské programy jdou, nova však ne. tedy ani ostatní rozšířené progamy v nábídce. může to být tím, že jsem použil starší typ paraboly se snímačem? může to být málo ampéry nebo něčím jiným.....

stelit
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 3

https://www.parabola.cz/forum/topic-42490/

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Pokud ti něco "hraje" tak jsi to nasměřoval asi dobře..........problém máš tedy v přijímači.....zkontroluj zda máš uložené všechny "aktuální" transpordéry,zkontroluj zaplnění paměti,případně resetuj do továrního nastavení.........tím jsem vyčerpal všechny možnosti křišťálové koule.Hezky upršený,ale přesto digitální večer.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

problém je, že když zadám např. 11992 nebo jiný trans. tak zmizí kvalita signálu a sat. nenačte frekvenci...a nepřidají se žádné programy...mohlo by to být tím, že je pevně navoleno 22w a nova běhá nyní na nějakých 33 či kolik?

stelit

bohužel mi to koupil otec, takže jsem to zapojil tak jak to přinesl a oponovat rodičům se halt někdy prostě nedá....
mají taky svoji hlavu...zítra by měl přijet chlápek z digi Tv - je to technik, halt mě pět minut a jeho znalosti přijdou na 600,- za dvě minuty, ale s tím se halt musí počitat, aby člověk vyhověl všem stranám...

stelit

za 2 minuty ti to ani chlápek z digi tv nedá dohromady a že to je nějakej machr.

sirda
Registrace: 11/2006

300/min to jde. R^

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Jo to bude asi sám řiditel DIGI TV to bude štelovat :laughing: 300,-kč za minutu
Tak bych se chtěl mít. ;)
A mě je blbý si učtovat 350,-kč za hodinu.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

blbec to dělá 2 hodiny,machr 20 min,kdo si zaslouží větší odměnu?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

platí se za službu a né za hodinu tápání

pierrepetr
Registrace: 5/2006

U toho All přijímače zmáčneš menu a myslím nahoře je nastavení satelitu.zadáš OK.Vlevo tabulka najedeš na Astra 3
OK skočíš do pravé tabulky na TP, OK
V pravé tabulce se Ti objeví čísla TP.Budeš mačkat až dolů a tam se Ti objeví nabídka " nový TP" zadáš OK a zadáš
12070 atd.Potom proladit.Píšu to z hlavy třeba tam bude nějaká malá chybyčka. R^ Toto je All 3200

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra