Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ferguson HF 8900 - problem

Na urcitem miste pri propojeni HDMI s LCD Philips pri zapnuti zadnim vypinacem napise"Hello" a nejde s nim nic delat po urcitem case na jinem miste napise normalne verzi zavadece soft a funguje nejprve byl propojen s DiseqC golden interstar a 3 lnb myslel jsem ze to dela prepinac dal jsem monoblok doma v poho.a potom zase"Hello" a konec poslal jsem ho na reklamaci 100 krat vypnut zapnut a nic jen jsem ho propojil na onon zacarovanem miste a zapnul tak ok do chvile nez jsem pouzil zadni vypinac zase jen "Hello" a nic jsem z toho nestastnej a pan jeste vic neporadi nekdo kde je zakopanej pes vse jsem prebehl koax vymenil doma vse funguje-tam ne :((

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

napiš mi na email, zřejmě mi ho budeš muset poslat

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

dikas mas ho tam

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

HF8900

V neděli jsem ho nemohl zapnout DO, po zapnutí zadním vypínačem Hello a nic, příště Hell atd. až vůbec nic. Nicméně když měl jít do krabice, tak se vzpamatoval a jede. Co mě čeká. Díky.

levhason
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra