Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přerušovaná bílá linka v horní části obrazu

Pánové prosím o nakopnutí - tchán si stěžuje že má na horní hraně obrazu od levého kraje za cca polovinu bílou přerušovanou čárku (a chce kvůli tomu reklamovat TV). Jestli se nepletu není to problém TV ale CSlinku? Ale prý se mu to ukazuje i na free DE kanálech....

Jantars
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přerušovaná bílá linka v horní části obraz...

ja mam tiez tento problem a zaujimalo by ma v com to je. som si vsak isty, ze to nieje v cslinku alebo tv. rozmyslam ci to nieje chyba mgcamdu alebo enigmy...

dalko
Registrace: 11/2006

A co

je to za TV?Dělá to pouze při satelitním nebo jakémkoliv obrazu?

hobo
Registrace: 1/2007

Jestli máš možnost tak připoj analog nebo DVB-T nebo si pust film na dvd a sat odpoj pak uvidíš jestli to je v sat. přijímači nebo televizi ;)

slapet
Registrace: 11/2007

posuň obraz na TV trochu nahoru, jestli to TV umožňuje. hledej v menu. já mám LG LCD a tam se to dá

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ja mam SONY KDL 46V5500 a dela mi to taky,,, Prijimac AZBOX HD. No zajimave je, ze to dela jen na nekterych programech. Ikdyz nekdy treba v reklame se objevi treba i na Nove HD, ale to jen malokdy,,, Trena JOJka to ma porad. Kdyz pustim film z DVD nebo z AZka, tak je to OK... Moc jsem s tim zatim nelaboroval, protoze treba JOJku moc nesleduji, ale vymenim prijimac a uvidime...

Nick1612
Registrace: 1/2006

Kdyz zvetsim obraz zoomem, je to pryc ,,,

Nick1612

v podstatě to dělá televize, protože je blbě seřízená.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

no hlavne napiste co mate za dbv-s/2

u azboxu ak se nemylim to dela fw (tak aby ste nenesl tu TV zbytecne)

at se dari ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

treba vsat prijmaci nastavit format tv obrazovky je tam viacero moznosti treba skusit mne to pomohlo

jano111
Registrace: 2/2009

OVP Orava

OVP Orava CRT TV tiez ma stym problem, model z roku 2003,inak aj n SS2 mam tu trhanu ciaru hore cca od polovice obrazovky do prava, to ma uplne sokuje

tono

Nova plasma panasonic s10E 106cm, technisat digitS2. Ja na skylinku problem nemam, u tchana na CSlinku jsem to obcas videl, on mi tvrdi ze mu to pred par dny vylezlo nad vsemi programy. Zkusim k nemu zajet a vzit svou kartu, skusim samo sebou i analog. Televize je samosebou nastavena dobre vcetne pomeru stran (btw by me zajimalo co by musel mit clovek nastaveno spatne aby mu to zobrazilo to svinstvo). Prinejhorsim tam vratim zpatky ten miniorez, ktery maji panasonicy buhviproc v defaultu zapnuty...

Jantars
Registrace: 2/2008

Je to už skoro rok čo som to tu spomínal: https://www.parabola.cz/forum/topic-30211

Predpokladám, že o toto sa jedná.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

RE: Přerušovaná bílá linka v horní

Zle zostelovana televizia.Vrchne riadky nemaju byt viditelne,lebo tam je teletext!

Kasr
Registrace: 8/2008

Ano je to presne ono, WSS signal. Da se to odfiltrovat na strane vysilatele. Pokud vim tak neni problem na zadnem programu Skylinku/CS Linku.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Momentálne som prelúskal všetky TV programy zo SKY Link-u a CS Link-u aj HDTV a robi to len na jednom programe a to je JOJ (pozorované od 19:20 hod. Krimi Noviny, Reklama a Noviny TV JOJ). Použité zariadenie monitor LCD-LG L246WH, PC + SkyStar HD2 a nastavenie obrazu v DVB Viewer-y na auto. Pozn.: robí to aj pri ostatných nastaveniach obrazu 16:9 a Není.

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR

nezobrazovanie okrajov obrazu bola "výhoda" starých CRT monitorov a obrazoviek. na mojom 39cm philipse som dokonca nemal polovicu loga markízy či jojky. teraz pozerávam sat cez notebook a tam vidím že WSS signál má dosť programov. najlepšie je to vidieť keď pozeraš program v 16:9 na televízore 4:3. vtedy sú tie čiarky v tretine obrazovky. Ten miniorez ,ako si spomínal, je práve pre ten WSS signál aby užívateľa nerušili čiarky na obrazovke.

marianm
Registrace: 8/2006

Na mojem pc to dělá jenom u Filmboxu Extra, zbytek programů je v pohodě.

netace
Registrace: 12/2008

nebojte, so skylinkom to nema nic spolocne, mne to robi na upc na novasporte. a tiez sa mi zda ze aj na jojke a sem tam na barrandove.

dalko
Registrace: 11/2006

Najlepsie je to vidiet,ked si nahrate niejaky program s wss teletextom cez analog(napr tv karta) a potom pozriete na pc monitore.A,ked ten isty program nahraty cez pvr(napr showbox),tak ziadne biele riadky tam nie su!
Takze jednoznacne chyba spracovania obrazu v tv!

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra