![]() |
|
Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality?Ahoj, chtěl bych se zeptat na únosnost použitelnosti jedné paraboly pro více TV. V současné době mám kabel od paraboly k příjmači cca 15metrů. Chtěl bych však na stejnou parabolu připojit další jednu a možn dvě TV. Nejvzdlenější bude cca 12metrů dál od aktuální TV. Jak dané propojení vyřešit tak, aby každá TV fungovala zcela samostatně s vlastním příjmačem, ale na jednu parabolu? Slyšel jsem že se dost snižuje kvalita obrazu v zvislosti na délce kabelu a počtem TV. Lze to nějak pořešit? Děkuji. |
potvurka
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality...Tý délky bych se nebál podle typu a počtu lnb zvolit vhodný disec přepínač a přístroj kartu a kuokáš. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality...staci pouzit Quad konvertor ak je to na jednu druzicu a pri tej dlzke kabla by nemal byt ziaden problem |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality...Kvalitní koax. kabel nemá vliv, mám 26 m. použít twím nebo kvatro LNB střední kvality + DisegC a jde to OK. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality...Díky za info. Jen bych se ještě zeptal.. mám dva LNB do siseqc a z něj jeden vývod.. nerad bych někde vrtal další díru do baráku pro další kabel. Existuje nějaký rozbočovač, do kterého kabel přivést do místnosti a z něj rozvést do všech příjmačů? Tak aby každý fungoval samostatně? |
potvurka
![]() |
|
RE: Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality...tomu se nevyhnešDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality...Každej přijímač svůj kabel a když už to budeš dělat tak 2x2 do budoucna |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Více TV na jednu parabolu - ztráta kvality...No, co se dá dělat.. každopádně díky ;-) |
potvurka
![]() |
|
![]() |