Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DVB-T odrazem.

Je už někdo tady jako já co chytá DVB-T odrazem ? Jaké zkušenosti ?

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T odrazem.

ja mam ,ale neviem co konkretne chces vediet

viliamko
Registrace: 11/2008

Dík : co, kde, jak, kvalita, úroveň. R^

CES

blava -K52 vysielac matersburg 25kW V polarizacia vzdialeny 80km mam ho presne za chrbtom ,ja chytam len teda odraz od budov ,sila 76% kvalita 100% asi tak raz za 2h sem tam pri zlom pocasi kostickuje..
taktiez chytam K34 z viedne odrazom, to je trochu iny smer ale tiez nemam nan vyhlad takze lovim len odraz od karpat. tam mam velke problemy ale vzhladom na moju polohu to nikdy lepsie nebude. tu uz musim pouzit aj zosilovac a kanalovy zlucovac K34 a zvysok, len stym mi ide v siel 76% a kvalita lieta od 30 po 95%. su fazy cez den kedy ide cele hodiny ok a potom pride cas ktory trva aj 2 h kedy sa neda pozerat ale vobec. ked som si ale pozrel moju polohu a profil krajiny tak je vobec zazrak ze ja ho naladim ,pretoze mi tienia karpaty ale v dost velkom prevyseni ..takze ja zrejme ladim asi 5x odrazeny .odraz ;)
taktiez K66 ladim len odraz ale to je asi normalne ked je meste ktorom zijem vysielac, ze nieje problem byt zamerany priamo nan

viliamko

Jo ok,jaké město kde žiješ. Já jsem z Rychnova n.Kn. a nabírám signál z Černé Hory - Krkonoše cca 1435 m.n.m. 75 km přímo 40 K, mux 1. Směr sever odraz od stěny 10 x 20 m směr jiho-jihovýchod. Signál 32%, kvalita 56% bezkostiček.

CES

blava tzv BRATISLAVA :)) ,stat SK-EU :laughing:

viliamko

@viliamko

Čiže "paštekár" :))) Ale to len zo srandy. My sme zas "sedláci"....

Milan C
Registrace: 4/2006

ja chytam odrazem na vzdalenost 9,5km z vysilace o vykonu 80W! na ca 75% sily. Obraze nekdy kostickuje.
antena - http://www.eusat.com/anteny-tv-a-dvb-t/antena-matel-19-uhf-log/ antena je otocena zady k vysilaci smerem na vezaky ca 60m vzdalene
zesilovac - http://www.eusat.com/prislusenstvi/zesilovac-eu-333/

LadaOva
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra