Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.07.2007, 21:24.27

Proč mi nejdou vkladat prispevky???

Nevím proč , ale na mem počitaci mi nejjdou vkladat prispevky na server parabola, taky mi nejdou davat prispevky na chatu a nejdou mi ani na net dat fotky a prijmout mail s prilohou....nevite co s tim mam?? diky za radu
uživatel
Kuul NICK
28.07.2007, 21:25.07

RE: Proč mi nejdou vkladat prispevky???

pišu z jineho kompu a používám mozillu ale nejde to ani v internet explorer
uživatel
Kuul NICK
28.07.2007, 21:42.30

Jseš zaregistrovanej?????
uživatel
milord
28.07.2007, 21:45.20

jasně že jo...ale říkám...nejdou mi dávat příspevky ani na chatu a taky mi nejdou dat ftky na net at tak.
uživatel
Kuul NICK
28.07.2007, 22:56.52

nemas to zavirovany?

zkousel si projet komp nejakym programem proti spywaru. napr spyware terminator nebo spybot.? jinak nevim.
uživatel
minfox
28.07.2007, 23:14.41

RE:

Musíš v nastavení toho prohlížeče povolit cookies (sušenky). To jsou takový malý soubory, který se ukládaj na tvůj disk a podle nich pak ten server pozná, kdo seš a pamatuje si to.
uživatel
deltagama
28.07.2007, 23:24.18

RE:

Nejspíš je ale blokuje nějakej firewall, kterej používáš, takže to musíš upravit v nastavení toho firewallu.
uživatel
deltagama
29.07.2007, 00:17.34

Příčin mnoho, informací málo. Dostat to PC do ruky, byl bych po pár minutách chytřejší! Nemusím ti ale připomínat, že jsi tu silně mimo mísu.
Jak píše deltagama, může to bejt firewallem, ale zase se mi nezdá, že by blokoval vkládání příspěvků. To by zas mohl dělat prohlížeč, kterej má nastevený přehnaný zabezpečení.
uživatel
velcenstvo