, sekce: Skylink |
|
Levné skylink kartyAhoj, v čem je háček, že se na aukru prodávají tak levné skylink karty za 1366,- http://www.aukro.cz/item811744273_karta_skylink_standard_neom_hbo_multi_2_mesice.htmlKde se dá sehnat třeba dodavatel za takovéto směšné prachy. Díky :-) |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
|
|
RE: Levné skylink kartyminuly tyzden som kupil za 55 euro |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
|
|
RE: Levné skylink kartyja mám po 55 euro, veľkosklad, spokojnosť. :8)3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
|
|
RE: Levné skylink kartyja ji mam taky , temer zdarma, stala jen 5 minut strachu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
levny skylinkdavnejsie ani neviem kedy som ju kupil za 3990,-SK. a ani neviem co riesite, sat. zariadenie v r.1988 za 45000,- csk,...nejdu ceny elektro dolu ??? no a co ved je to spotrebny material...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
bohus31hehe pametám aj jaju mám zatú sumičkua teraz každý sa sťažuje žesú lacnejšie môžte byť len rádi kua R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Levné skylink kartyJe normalne,ze ceny idu nadol,takze neviem preco ma niekto nejake pochybnosti o cene :-/ :lookaround: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 105 |
|
|
RE: Levné skylink kartyAno,pamatam si ked som kupil kartu,vtedy este Slovaklink za 3990Sk a teraz si niekto stazuje ze stoji 59Euro=cca.1780Sk |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 105 |
|
|
je to OKTaky jsem koupil Skylink kartu na Aukru, za tuším 1450 Kč, v srpnu. Je to fungl nový balení, bílá karta, vše funguje. Prodejce vlastní elektro kšeft. Podle mě se na takovou cenu dostane, když ve velkým bere satelitní komplety. Takže pokud má prodejce 115 pozitivů a 0 negativů, tak bych se toho nákupu vůbec nebál. A nabídka je plná CZ i SK, registraci jsem dělal přes web a přidal si ji na počkání jako druhou kartu v domácnosti, nic se neověřovalo, když jsme už u první karty dřív dělali klasickou písemnou registraci. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
|
|
RE: Levné skylink kartyNa Leoparde stále za 54 EURO a majú ich tam ešte dosť.Re:Kema - Nedá sa povedať, že si spadol z jahody. Ty si asi spadol z Astry3A. |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
|
|
RE: Levné skylink kartykaret múžeš mít kolik chceš, nic se neověřuje. Jenom se připrav, když jich budeš mít 30 tak Ti začne chodit reklama, jako prodejcovi - u CS linku se to stalo - říkala jejich dealerka při jedné návštěvě.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
Souhlasím s Jindrou 7Musím potvrdit stejnou zkušenost, jako zde popisuje Jindra 7. Takto jsem koupil karty i několika kamarádům, se kterými jsem je i on-line registroval (samozřejmě až po těch 20 dnech :-). Registrace je hotová během pár minut, otevření karty proběhne během dalších několika minut (jednotlivé programy "nabíhají" postupně, ale poměrně rychle). Nevidím v tom žádný problém. Kdyby v tomhle státě všechno fungovalo, jako toto, to by nám bylo blaze !! |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 157 |
|
|
RE: Levné skylink kartyJa neviem,čo tu riešite,zbytočne mlátite prázdnu slamu.Kúpiť a zaregistrovať a pozerať,to je jedno,či v Čechách,alebo na Slovensku.A k tej cene?Prečo by to nemohli predávať za takú cenu akú uvádzate,veď vyhradní distributóri nakupujú od Skylinku hlboko pod 50 Eur za kus.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: Levné skylink kartyNo nevím co to tu plácáte za nesmysly - objednáno z aukra 5Ks těchto karet - registrováno těchto 5kusů karet pres net na ČR a nou problém,jede vše včetně slováků.TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 231 |
|
|
RE: Levné skylink kartyna eltasatu je v kompletu skylink karta za 1471 a nevěřím, že jsem na ní tratní ;) samostatně 1599.Jen pro zajímavost na omko.cz je skylink za 1850Kč, a u nás v kamenných elektroprodejnách za 1950Kč... .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
|
|
RE: Levné skylink kartyNevím co pro tebe znamená BLBINA, ale jisté je jen jedno.Nemáš šanci zaregistrovat kartu zároveň pro ČR a SR, takže platí to co jsem psal. Samozřejmě bez registrace hrajou všechny porgramy, ale rozhodně neuvidíš to samé jako ten kdo si zaregistroval kartu například pro SR. Ten uvidí Markízu komplet a ty prostě ne. Je to dané vysílacíma právama. Jestli mi nevěříš tak se se mnou vsaď. Můžeme spolu sledovat celý den Markízu, JOJ i JOJ Plus a uvidíme. Já mám SK registrovanou, takže uvidím i to co do vysílání pro ČR nejde. Pokud to nemůžete pochopit tak mi je vás líto. To samé platí pro registraci karty pro SR. Pokud si ji zaregistruješ tam, tak neuvidíš některé české programy. Mám to i ověřený (a jen kvůli vám) přímo od zdroje - psal jsem tam včera: Dobrý den, každá karta může být registrována pouze pro jednu lokaci. Jako občan ČR můžete mít kartu registrovanou pro SR a sledovat všechny slovenské programy bez omezení, ale bude omezen příjem některých českých programů. Věnujte, prosím, pozornost přesunu programů: http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_60 S pozdravem Ing. Hana Jindřichová zákaznický servis Skylink TradeTec, a.s. Daliborova 419 / 11 709 00 Ostrava - Mariánské Hory tel: 595 694 310 |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
RE: Levné skylink kartyTo bylo směrováno pro BIDLO :-) |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
|
|
KemaA co teda vidí čech, když vysílají pro slováky? To máme snad chvilku poézie? To snad nemyslíš vážně?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
upřesněníOno u karet registrovaných v ČR funguje komplet celá nabídka Slováků, ale u některých konkrétních pořadů (a není jich opravdu moc), např. některé sportovní zápasy to v ČR nejede. Prostě TMA, kódováno! Ale já sport nesleduju a ostatně ani SK programy obecně, ale kdykoli jsem zrovna SK program pustil, tak fungoval. A to asi většině Čechů takto stačí. Netřeba prohazovat dvě karty kvůli pár pořadům. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
|
|
KemaDalší tvé perly už raději do této diskuze nevkládej,to bude nejrozumější. Jedna karta = jedna lokace,no to jsi nám fakt teda řekl novinku. K čemu by ti taky na jedné kartě byly lokace dvě když ti na obě /ať už kartu zaregistruješ na ČR nebo SR/ jede kompletní nabídka. Jinými slovy,zaregistruj si to jak chceš a pojede ti všechno. Už to konečně chápeš?Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 206 |
|
|
jsou i levnejsi...neviem naco by som kupoval za 1366 Kc plus 78 kc postovneho na aukre kartu od nejakeho anonyma ktory urcite zabudne odviest dan z prijmu, ked za uplne rovnaku cenu a nizsie postovne mam kartu od seriozneho predajcu, co mi este na dalsom nakupe da 7 percent zlavu na akykolvek tovar! neviem ako v Cesku ale v SR sa predava karta za 54 euro a postovne 1.96 eura alebo osobny odber cize 0 euro |
janhricko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 3 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|