![]() |
|
propojeni hdmipropojil jsem lcd samsung a satelit opticum 7300 kabelem hdmi a nejde obraz ani zvuk televize piše že vyhledava signal co s tim poradte prosim email petrmolata@seznam.cz |
molous
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiKeď to zapojíš cez SCART tak to ide?Píše vyhľadávanie signálu,tak ti asi nejde signál z paraboly (zle nastavená ?) |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmipřes scart to jede |
molous
![]() |
|
@notnato nepíše sat ale preci telka :-) ... vyber molousi HDMI vstup na televiznim ovladaci ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiv menu vstupů nastavit HDMI |
SPORT
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiC.) SPORT je spravne.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiNapiš, jak ti přes hdmi zobrazuje formáty. Nedávno jsem jeden musel vyměnit za Fk7900, na 7300 stále na bocích pruhy, sw 1.74.Navíc přes hdmi s plazmou LG při přepínání kanálů dozvuk než naskočí obraz nového(jak u 7300, tak 7900) Je to dost rušivé, nakonec jsem použil komponentní výstup. Zajímalo by mě, zda to dělají i ostatní značky tv, či to mohlo být kabelem. Jiný jsem u sebe neměl. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmina HDMI vstupech zatím žádná telka co jsem viděl, nepsala, že hledá signál. Nepopletl jsi to a neladíš Ty náhodou digitální Tuner???nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiNejspíš ne, LG to taky vypisuje. Musí mít v menu nastavení výstupu buď auto nebo hdmi 576.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: propojeni hdmiNema spravne prepnuty vstup v telke. Alebo ma druhy koniec HDMI v lufte.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiAk má prijímač výstup HDMI,tak si túto možnosť musíš vyhľadať aj v TV.HDMI kábel neobsahuje prepínacie napätie, ako to má Skart kábel.Preto si musíš sám navoliť ktorú formu pripojenia zvolíš.Máš na Výber-2x "Skart"-"S-Video"-"Component"-"HDMI"-1-2-3 atď.Pri S-Video a Component musíš viesť do TV viesť samostatnými káblami. R^DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiAk má prijímač výstup HDMI,tak si túto možnosť musíš vyhľadať aj v TV.HDMI kábel neobsahuje prepínacie napätie, ako to má Skart kábel.Preto si musíš sám navoliť ktorú formu pripojenia zvolíš.Máš na Výber-2x "Skart"-"S-Video"-"Component"-"HDMI"-1-2-3 atď.Pri S-Video a Component musíš viesť do TV audio samostatnými káblami. R^DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmiAni jedna odpoveď správna.Nakoľko som minulú sobotu montoval 7300,tiež mi nešiel obraz cez HDMI.Po chvíli som prišiel na to,že v receivri treba zmeniť v nastavení AV na HDMI výstup,s rôznym rozlíšením.Potom naskočil obraz ako víno a môžem povedať,že scart je o triedu slabší,lebo som počul hlášky,že s dobrým scartom bude obraz rovnaký,čo v tomto prípade nebola vôbec pravda.Doporučujem SD prijímač s HDMI výstupom!CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmi@pixlaso ziadnym ani platinovym scartom nemoze byt obraz lepsi alebo aspon porovnatelny s HDMI (ani na CRT s HDMI) |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: propojeni hdmipixla ma pravdu je to ok.diky |
molous
![]() |
|
RE: propojeni hdmiJen tak mimochodem, poradil jsem ti to samé o hodinu a půl dříve. Ale ani on to nepochopil. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to milanmVždy to píše telka!Ty máš nejaký monitor na sat.prijímači? |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
![]() |