, sekce: Skylink |
|
Nejdou mě najít programyMěl bych dotaz zaplatil sem si Mix + HBO a nějak se mě nedaří najít Disny,AXN cinema,HBO2,Cine max a xxx na frekvencích co udávají se mě tyhle programy neoběvují .Neví někdo jak na to?Díky . |
tajfun
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 19 |
|
|
RE: Nejdou mě najít programyXXX Xtreme vysílá od 00:00 do 06:00 hodiny.AXN Crime, Disney jsou na freq. 11,876 GHz HBO2, Cinemax na freq. 12,070 GHz Je třeba tyto programy doladit. Pokud se to nedaří, zkuste vymazat programy na uvedené družici z paměti přijímače a naladit je znovu. Mohlo by to pomoci. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
RE: Nejdou mě najít programySuper je u některých stb vymazat všechna TP na pozici 23,5E a přidat manuálně jenom ty o které máme zájem. Dost často to pomúženikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
RE: Nejdou mě najít programy... a pokus prijimas vice satelitnich pozic (druzic), je take nutne vyhledavat kanaly na spravne pozici - Astra 23,5°E. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: Nejdou mě najít programyDíky všem za radu zkusím to . |
tajfun
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 19 |
|
|
Nejdou mě najít programyTo víš,že to jde,jde i editovat,když změní třeba sym.rychlost,nebo přidat TP když vznikne jiný,jenom se řidit návodem toho přístroje,který máš,většinou je to v menu u ručního ladění barevné označení. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|