, sekce: Jiné placené TV |
|
AL JAZEERA Sport card ViaccessNeví někdo něco nového jak to bude s touto kartou ?Stále jde pouze 1 a 2 a u Olmishopu se k tomu stále neumějí vyjářit. Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: AL JAZEERA Sport card Viaccessjak jsem slysel ve viaccess pujde dale pravdepodobne pouze 1 a 2, v irdetu 1-8 z Hotbirdu i Nilesatu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
|
|
OlmiCo ti v tom Olmi řekli ??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
OlmiŽe musím vydržet ,oni také čekají na instrukce ale myslímuž se nic nestane a půjdou jenom ty dva kanály.Spíš mě mrzí že tu kartu jsem si koupil před 1/2 rokem(cena 1990),za 2 měsíce přestala fungovat ,po dohodě s Olmi (že prý o tom ví) jsem ji poslal zpět ,za cca 1 1/2 měsíce jsem se dozvěděl že mě pošlou novou kartu ale musím doplatit 800 korun,protože mezitím se změnila cena ale že mě půjde všech 8 programů.Samozřejmě fungovaly pouze 4 a nyní jdou už jen 2 ,takže jediná cesta je koupit novou kartu v Irdeto :( Rv Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
|
|
RE: AL JAZEERA Sport card ViaccessTak to sedí. Myslím, že jsme se o tom bavili tady nedávno. Být na tvém místě, tak těch osm stovek doplatím. Dá se to udělat i přes net, ale stojí to cca 30 Euro, takže tě to vyjde prakticky na stejno. Pokud by sis od nich nechal vrátit peníze, tak nová stojí na netu stejně okolo 100 Euro. Takle ti udělají upgrade na všech 8 kanálů, takže budeš mít komplet ligu mistrů. Za ty peníze, myslím, super. |
polulin
|
|
RE:polulinJsem to asi špatně napsal ,protože já už jsem jim těch 800 zaplatil a teď mám 2 programy za 2790 Kč. :((Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
|
|
RE: AL JAZEERA Sport card ViaccessA jakou kartu ti teda poslali zpět ???? |
polulin
|
|
RE: AL JAZEERA Sport card ViaccessV podstatě tu samou ,modrou Viaccess ale funkční.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
|
|
RE: AL JAZEERA Sport card ViaccessTak v tom případě ti tam ten upgrade neudělali. |
polulin
|
|
AL JAZEERA Sport card Viaccesskup si pirátskou,dej tam soft,půjde vše stále a nemusíš se zde prudit,čau.a platit.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE:heryProsím,mohl bych tě poprosit o pomoc ? nikola.safar@seznam.cz DíkyJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|