![]() |
|
znovu Visionet EMU vs. GitalPtal jsem se, jak by bylo možné vyřešit nešikovné vysouvání karty Gital, protože při sledování programů jako je TV Barandov apod. a přepnutí na kanály v EMU zcela zmizí provider na ostatních programech. Dostal jsem radu vyhodit v EMU skylink a czechlink, to bych i udělal, ale nevím jak...030D04, 030D08 tam nikde nemám a nejdou ani v EMU smazat, poradí prosím někdo, jak na to? děkuji předem |
geparde
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: znovu Visionet EMU vs. GitalJaký máš sat přijímač napiš více? |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: znovu Visionet EMU vs. GitalKaždý přijímač má jiné zadávání klíčů.najdi si kodování CWa v něm je provider.ten může být trochu změněný,ale název by měl být SlovakLink,CzLink |
Ji.sat
![]() |
|
RE: znovu Visionet EMU vs. Gitalmusím se podívat, mám to u rodičů, nevím už přesně o jakou řadu Visionetu jde, každopádně v CW najdu spoustu provideru bez názvu, rád bych je smazal, ale nidke mi to tam nejde provést, není tam volba smazat, což mi příjde divné |
geparde
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: znovu Visionet EMU vs. GitalNěkde si najdi Edit program,aby jsi mohl zálohovat,přepisovat,upravovat.U Kaona,Goldena a Dreama ho mám.Bez problémů. |
Ji.sat
![]() |
|
![]() |