, sekce: DVB-S přijímače |
|
Technisat DigiCorder HD S2X PlusDěkuji panu Vyleťalovi za výborné seznámení s tímto přístrojem. Dnes jsem jej prohlížel v drážďanském Mediamarktu a chtějí za něj 499 EUR s DH 160 GB. |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
Na nejmenovanéme-schopu 14500 kč,a to je mnohem víc,že by záruka o tolik zdražovala,nebo příjde 25% předvánoční sleva?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
V NěmeckuNa německých e-shopech od 415 EURhttp://www.vibuonline.de/product_info.php/pid/idealo/info/p607963 |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
Druhý,velice známy e-schop-13200,to už bych zkousnul,ale nechápu proč si někteří prodejci myslí že to za tu cenu prodají/14500/,to jsou přece dost specifické stroje a o ty se zajímaji většinou informovaní fajnšmekři,to nemužu zkousnout!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
TechniSat DigiCorder HD S2 Plus 160GBSeznámení s přístrojem od pana Vyleťala je opravdu perfekní, zaslouží si poděkování. Jen mě vadí, že je v seznámení i v titulku chybně uvedený název přístroje. Správný název je TechniSat DigiCorder HD S2 Plus 160GB - tedy bez toho X. Technisat mohl udělat jiné číselné označení, které by se nepletlo s již prodávaným výrobkem. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
|
|
Doporucuji proverit pred koupi, co umiMam teno pristroj a jsem velice spokonej. Ma jedinou vadu - neumi nahravat zakodovany video/audio datovy tok a neumi pouzit jeden CI modul pro dva datove proudy. Cili s jednim modulem a kartou lze nahravat CT1 a soucasne sledovat CT2, ovsem k soucasnemu nahravani/sledovani Novy a CT1 (ze Skylinku) je potreba dvou modulu a dvou dekodovacich karet. |
namorvx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 83 |
|
|
TechniSat DigiCorder HD S2 Plus 160GBNamorvx - prosím tě, a který přístroj máš - TechniSat DigiCorder HD S2 Plus 160GB a nebo TechniSat DigiCorder HD S2X 160GB. Nechci nikoho školit, ale uvažuji o koupi tohoto přístroje (mám TechniSat Digit HD8-S) a tak mě tyto informace zajímají. |
xroman
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 108 |
|
|
@xroman, NervošDěkuji Vám za kladné hodnocení recenze.Na obalu (krabici) je název přístroje uveden s tím X, takže název byl přejat z obalu. Duální dekódování dvou programů je skutečně možné z jedné karty (Conax nebo modulu) jen v rámci jednoho transpondéru. Takže bez problému půjde ČT1 s ČT2 ale už ne Nova + ČT. Pak už je třeba druhá přístupová karta. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
TechniSat DigiCorder HD S2 Plus 160GBpro praci se soubory ts4 slouzi program tsremux. Udela z toho ts4 souboru za nekolik minut jinej ts soubor, ktery pak uz vezme libovolny jiny editor. Pripadne je moznost pouzit program DVR Studio HD. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|