, sekce: Linuxové přijímače |
|
AZbox Elite a Diabloprosím,je zde někdo,kdo ví,jestli již diablo funguje v tomto přístroji?Vážně o něm uvažuji...díky mocDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
|
|
RE: AZbox Elite a DiabloDiablo nemám, ale celkem mě zajímá proč do toho přístroje potřebuješ diablo?Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: AZbox Elite a Diablomožná jako další čtečku karet R^ :laughing: |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: AZbox Elite a Diablozbytečně drahá čtečkaAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: AZbox Elite a Diabloano,přesně jak psal netace....jako další čtečku...:-)no přeci nevyhodim moje diablíčko :O :))) Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
|
|
juzekuž mám od zrodu:-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
|
|
RE: AZbox Elite a Diabloty voe, já můžu dělat věštce :))) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
AZbox Elite a DiabloV tomto přístroji diablo nepotřebuješ,nevidím žádný důvod proč by zde měl být modul CAM diablo.Jestli tento přístroj chceš koupit tak se snaž jeho schopnosti co nejvíce využít,máká to i bez diabla,které dnes je již na dvě věci ke spokojenosti majitele tohoto přístroje.Umí toho dost tato mašinka,nebudu to tady rozvádět,včetně sháringu OK.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: AZbox Elite a DiabloHery neblázni.....pomooc...diabloo :-))) no...já osobně si myslim,že minimálně ještě jednou o Diablu uslyšíme......uvidíme:-)))))))))))))) ;)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
|
|
RE: AZbox Elite a DiabloProto, už jsem byl v úžasu :laughing:Nemohu potvrdit ani vyvrátit vím že problémy byly, a pokud vzpomínám muselo dojít k úpravě, která se dávala k dovozci (sapro) Myslím že se to nezměnilo. zkus na fóru satdigitálně jistě vyčteš. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: AZbox Elite a DiabloCo o diablu uslyšíme? Neumí ani polovinu co ten Azbox. A cena Diabla? půl azboxu :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
juzekkašli na fora,Tvoje zkušenost je to nejlepší co tady můžeš presentovat.Jenom to chce se tomu malinko věnovat a máš přehled co to umí. :8) :8) :8) nic víc,nic míň, a jak Tě znám umíš si poradit,tak o nic nejde,že?Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
južekno hele...zatíííím,,,zatííííím....nikdy neříkej nikdy že?:-)a vzhledem k tomu,že ten ,co mi to diablo prodal,zná přímo jeho stvořitele(tušim z Itálie),tak jsem se doslechl,že se něco chystá,ale to je zatim jedna babička poudala Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
|
|
cb21mám těch kousku cca asi 6 ks,dnes je mám jen ve slotech OCTAGONU,FEGUSONA a VANTAGE jako čtečky karet Gamma pro Irdeto2 řeky,holanďany,bulhary,Pink Tv,ART showtime,a kebab card pro Turky na 4.8 E,jinak to diablo už nic neumí,vše ostatní včetně kanal D chodí v každém HD OK.Říkám ještě jednou diablo 2 čtečky karet/malá a velká/ to je zatím jeho výhoda-otevře 2 card naráz a to bez problému.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
heryAZbox je zatím můj skvělej přehrávač DivX filmečků :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
južek Herydá se sehnat za kolik? díky....mě bohatě stačí Elite..HDD nepotřebujuDiablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
|
|
RE: AZbox Elite a DiabloNěco malo přes 6 tis. Elite dávám přednost protože nemá zdroj samostatně jako to má Premium.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
|
|
RE: AZbox Elite a DiabloV súčastnosti dodávaná hw verzia AZ HD /Elite-Premium/ podporuje tieto CAM moduly:* AlphaCrypt Light FW 1.19 und FW 3.16 * AlphaCrypt Classic FW 3.19 * Blue ZetaCAM (Joker) 1.17 kamilz * Digitürk Original Cryptoworks Modul * GigaGreen s FW 1.39 a teraz nový 1.40 * SCM Cryptoworksmodul * SkyCrypt (Multi CA Module (v0.78) * EasyTV Modul FW 3.16 * DRE Crypt * EUROCAM Cryptoworks * T-REX 4.6 mit CHC T-Rex V9 und Predator 3.69 (ide ale nabieha pomaly) Tieto nepodporuje: * Diablo Cam - nie je rozpoznaný / po dohode s dovozcom Vám ho može upraviť / * Giga Blue Cam Modul s V13 * Magic Module 1.03 - nie je rozpoznaný * MREV CAM * SCM Viaccess Modul - HD Swiss nefunguje (len zvuk - žiadny obraz) Citácia z iného fóra xxx.satdigitalne.cz Azbox HD konkrétne sa jedná o Administrátora Dempsey dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
|
|
AZbox Elite a DiabloAZ BOX premium bezva hračka pro dospělé, ale je třeba se trošku učit než ho ovládneš, zdravím Drobečka od Chrudimi! |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 264 |
|
|
RE: AZbox Elite a Diablome v tom chodi jeste anglicani,italove ,mongolove egyptani,australani,atd. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 558 |
|
|
cb21Zkus napsat dovozci sapro, má i eshop, že ho chceš jen s úpravou na diablo.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|