, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Scharp tvPekny den,dcera koupila tv scharp LC-32SH7E-kanaly se naladi digital+analog,ale hraji jen bud analog stale dokola a nebo digital-mam serazeno 1-5 analog 6-11 digital a uz nevim jak to nastavit aby to hralo cele 1-11,pode navodu to mam nastavene,tak nevim kde delam chybu-diky za rady |
zuki
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 128 |
|
|
pokud vím,tak takhle to je.Vždy poběží budˇ analog (těch vašich 5 programů) a nebo pokud chceš dvb-t,tak se tv přepne na dvb-t a tam poběží zase pouze digitální programy.Jsou tam v tv prostě dva nezávislé tunery(přijímače) a každý běží zvláštˇ..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
: Scharp tvto ano, ale nevim kde to prepnout kdyz se chci divat na digital, tak to musim v serazeni naskladat od 1-bud jde jedno nebo druhe - zadne prepinani mezi analogem a digitalem tam nemuzu najit-jedine preskladat dik |
zuki
|
|
Když všechno selže, přečti Návod.Tam to všechno je |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
|
|
bob.rtim jsem zacal,mam to prectene 4krat dokola,zkusim po5,treba me neco uslo |
zuki
|
|
RE: Scharp tvNa dálkovém ovladači by měly být tlačítka ATV a DTV, těmi se přepínají tunery. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
RE:Sharp tvJe to jeden z nejhorších,soused si ji také koupil a pamatuji si že jsem to tam ladil 3 hodiny než jsem mu srovnal pořadí programů tak jak chtěl,návod překládal někdo kdo nemá doma ani televizor a umí pouze anglicky,pamatuji si že tlačítko na DO mělo nějaký nelogický název snad 3 písmena a pak se dalo přejít do digitálu a srovnání programu šlo pouze složitou cestou pouze ve favoritních nebo oblíbených programech za strašně zdlouhavého potvrzováníFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
@Hujertak tak R^ R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
@skohypřekládal to prostě nějaký hňup a nebo slečna,která nemá o tom ani páru.Ale to nní případ u toho překladu.Něco podobného jsem zažil u STB...@ zuki pokud se chceš dívat na analog,tak Ti tam poběží jen ty programy,které máš uloženy v analogu.Pokud se chceš dívat na digitál (dvb-t),musíš přepnout na dálkovém ovladači na digitální tuner.Je to tlačítko DTV.Tak si pak můžeš všelijak přesoiuvat a upravovat tyhle kanály :nato máš tlačítko DTV Menu.Je to moc jednoduché po nějakém tom čsu užívání.Ale překlad skutečně stojí za prd!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
Scharp tvna netu jsem cet podobny typ a tam tlacitko analog digital chybi-ani zde na ovladaci neni, bude to ta slozitejsi cesta jak popisuje skohy-jinak panove diky |
zuki
|
|
@zukipodle mne by tam mělo být "jen" tlačítko DTV a tím si přepínáš mezi analogem a digitálem.Jinak můžeš použíš tlačítko OK (středové kolečko),po kterém Ti naskočí výběr všech "zařízení"-vstupů,výstupů a tam si jen navolíš,co chceš..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
* OPRAVAne tlačítko OK,ale je to tlačítko tvaru tv se šipkou směřující do ní.Jmenuje se Input Source a tam máš na výběr vše výše popsané... Jen jsem se trošku popletl,omlouvám se..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
jamess96zkusil jsem to co myslis, a ukaze se TV-AV-YPBR-HDMI-atd,aledole na DO je tl. pr list, kde se to musi porovnat a ulozit-je tam analog i digital-diky vsem a pekny obraz |
zuki
|
|
RE: Scharp tvBože, za co ty lidi trestáš, Sharp tv NIKDY!!!!!!!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
Sharpje dobrej-Japonskej,ale musí se trochu přitlačit na modelu a ceně. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
@hobotak nějak. :8)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|