Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Scharp tv

Pekny den,dcera koupila tv scharp LC-32SH7E-kanaly se naladi digital+analog,ale hraji jen bud analog stale dokola a nebo digital-mam serazeno 1-5 analog 6-11 digital a uz nevim jak to nastavit aby to hralo cele 1-11,pode navodu to mam nastavene,tak nevim kde delam chybu-diky za rady

zuki
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

pokud vím,

tak takhle to je.Vždy poběží budˇ analog (těch vašich 5 programů) a nebo pokud chceš dvb-t,tak se tv přepne na dvb-t a tam poběží zase pouze digitální programy.Jsou tam v tv prostě dva nezávislé tunery(přijímače) a každý běží zvláštˇ...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

: Scharp tv

to ano, ale nevim kde to prepnout kdyz se chci divat na digital, tak to musim v serazeni naskladat od 1-bud jde jedno nebo druhe - zadne prepinani mezi analogem a digitalem tam nemuzu najit-jedine preskladat dik

zuki

Když všechno selže, přečti Návod.

Tam to všechno je

bob.r
Registrace: 1/2006

bob.r

tim jsem zacal,mam to prectene 4krat dokola,zkusim po5,treba me neco uslo

zuki

RE: Scharp tv

Na dálkovém ovladači by měly být tlačítka ATV a DTV, těmi se přepínají tunery.

Hujer
Registrace: 4/2004

RE:Sharp tv

Je to jeden z nejhorších,soused si ji také koupil a pamatuji si že jsem to tam ladil 3 hodiny než jsem mu srovnal pořadí programů tak jak chtěl,návod překládal někdo kdo nemá doma ani televizor a umí pouze anglicky,pamatuji si že tlačítko na DO mělo nějaký nelogický název snad 3 písmena a pak se dalo přejít do digitálu a srovnání programu šlo pouze složitou cestou pouze ve favoritních nebo oblíbených programech za strašně zdlouhavého potvrzování

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

@Hujer

tak tak R^ R^

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

@skohy

překládal to prostě nějaký hňup a nebo slečna,která nemá o tom ani páru.Ale to nní případ u toho překladu.Něco podobného jsem zažil u STB...

@ zuki

pokud se chceš dívat na analog,tak Ti tam poběží jen ty programy,které máš uloženy v analogu.Pokud se chceš dívat na digitál (dvb-t),musíš přepnout na dálkovém ovladači na digitální tuner.Je to tlačítko DTV.Tak si pak můžeš všelijak přesoiuvat a upravovat tyhle kanály :nato máš tlačítko DTV Menu.Je to moc jednoduché po nějakém tom čsu užívání.Ale překlad skutečně stojí za prd!!!

jamess96

Scharp tv

na netu jsem cet podobny typ a tam tlacitko analog digital chybi-ani zde na ovladaci neni, bude to ta slozitejsi cesta jak popisuje skohy-jinak panove diky

zuki

@zuki

podle mne by tam mělo být "jen" tlačítko DTV a tím si přepínáš mezi analogem a digitálem.Jinak můžeš použíš tlačítko OK (středové kolečko),po kterém Ti naskočí výběr všech "zařízení"-vstupů,výstupů a tam si jen navolíš,co chceš...

jamess96

* OPRAVA

ne tlačítko OK,ale je to tlačítko tvaru tv se šipkou směřující do ní.Jmenuje se Input Source a tam máš na výběr vše výše popsané... Jen jsem se trošku popletl,omlouvám se...

jamess96

jamess96

zkusil jsem to co myslis, a ukaze se TV-AV-YPBR-HDMI-atd,aledole na DO je tl. pr list, kde se to musi porovnat a ulozit-je tam analog i digital-diky vsem a pekny obraz

zuki

RE: Scharp tv

Bože, za co ty lidi trestáš, Sharp tv NIKDY!!!!!!!

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Sharp

je dobrej-Japonskej,ale musí se trochu přitlačit na modelu a ceně.

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

tak nějak. :8)

jamess96

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra