, sekce: Technika |
|
problém s humaxomMám Humax 5500+ a v poslednej dobe mám problém so signálom. Kvalita na Astre 19,2 je 97% ale, proste každých cca. 5 sekund mi vypadne obraz na 2 sekundy a zobrazí sa mi "žiaden signál atď" a zase to naskočí. A takto dookola. Neviete kde môže byť problém. Nechce sa mi hneď meniť konvektor alebo samotný prijímač. dik |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
|
|
RE: problém s humaxomKonvektor nemen, primotop urcite nesouvisi s vypadky prijmu.Na druhe strane - co chces za radu ? Merici vybaveni zadne nemas, tak co ti poradit ? Mas jen dve moznosti - pozvat si nekoho, kdo mereni ma a holt neco zaplatit nebo postupne zkouset a menit, zkusit svuj prijimac u nekoho jineho a naopak.... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
RE: problém s humaxomAco takhle prověřit kábl od lnb vypadá to na nedotažený spoj.RIVA 200, ARIVA 100, technisat mf 4 cc, AB CryptoBox 450 HD, Dreambox 800
|
romik5
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 486 |
|
|
RE: problém s humaxomMěl jsem stejný problém na mém H5500, chyba byla přesně v tom, co píše romik5. |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 400 |
|
|
RE: problém s humaxomSkusil som vymeniť prijímač a robí to tiež, no skúsim najprv ten kábel. Čo myslíš tým "nedotažený spoj"? Lebo konektory mám dotiahnuté dobre, to som už skúšal aj ich vymeniť. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|